Погані речі будуть траплятися. Важливо тільки те, як ви з цим справляєтесь

Цю фразу я почула у фільмі «To the bone». Лікар сказав це своїй пацієнтці, яка була хвора на анорексію і не бачила сенсу міняти щось. Сам фільм має дуже глибокий сенс і, на мою думку, для кожного він буде відрізнятись. Для мене головна думка заключається у тому, що ми самі вибираємо собі життя, і кожне наше рішення, кожна дія, приводять нас у таке життя, яке ми маємо. Тому все тільки у наших руках.

Годі шукати сенсу у всьому, довіритесь внутрішнім відчуттям та живіть своє життя. Почніть на повну відчувати його. І якщо трапляються складні ситуації, то це не привід здаватись. Це привід показати іншим, показати всьому світові, що тільки ви відповідаєте за своє життя і ніщо не може повпливати на це.

Звичайно, ви не можете контролювати все довкола, але вам це і не потрібно. Адже вистачить контролю над своєю реакцією та своїми діями. Зрештою це ми надаємо речам, подіям та ситуаціям якусь оцінку. Це ми даємо їм контроль над нами, якщо не готові брати відповідальність за себе та свою реакцію.

Я не кажу, що потрібно жити в постійній напрузі і тримати все в руках. Рано чи пізно ви зламаєтесь від тиску, який створили самі. Дозвольте собі сумувати, плакати, або ж стрибати від радості. Дозвольте собі відчувати повну палітру емоцій, але не дайте їм поглинути себе. Пам’ятайте, що це ви керуєте своїми думками, ви самі вирішуєте, як діяти і як реагувати. Проживайте емоції, але спостерігайте за процесом. Бо інколи сум переростає в страждання. А ви в праві перетворити його в радість, коли тільки забажаєте.

Не пливіть за течією, не дозволяйте подіям, іншим людям, проблемам керувати життям. Станьте течією, створіть її, і тоді будь-які негаразди, ситуації  ви зможете обернути на свою користь та взяти щось корисне для себе. Все ж таки ми вчимося. Ціле життя ми вчимось чомусь, самі того не усвідомлюючи. Тому в будь-якому випадку вас будуть спіткати невдачі, траплятимуться неприємні ситуації, але тільки ви в праві зробити вибір: піддатись цьому чи взяти щось корисне для себе і діяти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.4KПрочитань
12Автори
79Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Це там, де Кіану Рівз?

Вам також сподобається