Публікація містить рекламні матеріали.

Посібник з естонської

Оригінально публікація на ЖЖ від 01.06.2021.

Розмовляймо естонською!

Придбав посібник «Розмовляємо естонською» Гейніке Гейнсоо і Максима Касянчука (ISBN 978-9916-4-0404-1).

Підзаголовок «мініграматика з тематичним словником» дуже точно описує брошуру. Вміщений матеріал суто ознайомчий. Але принаймі після його студіювання ви зможете привітатися із мешканцями Естонії або замовити собі сніданок у естонському кафе, не вдаючись до російської чи англійської мови.

У додатках наведені корисні інтернет-ресурси. Думаю, я не зачеплю інтересів авторів, якщо поділюся цими посиланнями у своєму блогу.

P.S. Під час туристичної мандрівки країнами Балтії першу людину, яке не володіє російською, я стрів саме в гостинній Естонії.


Update: Мене питали, де можна взяти цей самоучитель. Свого часу я придбав книжечку в українського співавтора, але нині він за кордоном в евакуації. Тому даю посилання на електронну версію.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
М. М. Безрук
М. М. Безрук@UeArtemis

Аматор мовознавства

4.2KПрочитань
8Автори
32Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

  • Загинув вікіпедист Юрій Лущай

    Під Бахмутом у кінці березня загинув український історик і адміністратор російськомовного розділу Вікіпедії Юрій Лущай, вояк ЗСУ.

    Теми цього довгочиту:

    Вікіпедія
  • Переклади на українську на громадських засадах

    Текстологічна група “Сократ”, яка з 2016 року працює на громадських засадах над українськими перекладами науково-теоретичної класики, запрошує до співпраці. Зацікавленим писати на адресу [email protected]

    Теми цього довгочиту:

    Переклад
  • “Переступи” — антологія сучасної прози

    Курси “ЛітОсвіти” вирішили видати збірку творів своїх випускників. Видання сформовано через конкурсний добір, тому містить виключно якісну прозу. Зокрема там відсутня моя писанина, зате є тексти 20-ти достойників.

    Теми цього довгочиту:

    Література

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається