Розділ 4

— Тобто застара? Глянь, як ти розкішно виглядаєш! І це ще ти тільки заяву на розлучення подала. А уяви що буде, коли ви офіційно розлучитесь? — підбадьорювала мене Іра.

Мовчання. Я розумію, що Іруся щойно зробила прекрасний комплімент, але сама згадка про розлучення ніби знову загнала мене в ступор. Певно, Віка, це відчула, тому одразу ж продовжила:

— Ти ж розумієш, що твій колишній зараз десь сидить з мужиками, зловтішається і святкує, що знову добився свого? Веселиться, поки ти тут гниєш за ноутбуком. Плюнь! Поїдь в клуб! Повеселись! Подумаєш про це завтра!

Я одразу уявила свого колишнього в колі мужиків. Як він гордо сидить по центрі столу, немов павич і захоплено їм розповідає, що йому знову вдалось обхитрити «ту сучку» (читай «мене»).

— А поїхали! — рішуче відповіла я.


Після фрази: «Збирайся, ми за тобою заїдемо!» я поклала слухавку, а вся моя рішучість змилась, як гімно в туалетному бачку...

Складно стало вже на етапі «одягнись так, щоб в усіх там щелепи повідпадали» (завдання зі зірочкою від Віки). Не те, щоб в мене були проблеми зі смаком, чи одягом. Ні! Я без проблем могла підібрати образ на ділову зустріч, пресконференцію чи приватну вечірку. Але як одягнутись в нічний клуб — досвіду в мене не було. Я приблизно знала, що молоденькі дівчата зазвичай одягають яскраві напісьники (напісьникплаття, яке ледве закриває жіночий статевий орган) під височезні каблуки, в яких мені навіть сидіти складно. Але в моєму гардеробі з такої довжини суконь — хіба що нічна сорочка була.

Довго пересуваючи вішаки з одягом, довго швиряючи речі на підлогу, довго повторюючи одне й те ж запитання в голові:

«Якого бена я на це підписалась??!» — я таки визначилась!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Щоденник [не]ідеальної
Щоденник [не]ідеальної@jey.key

•роби каву і читай від початку

195Прочитань
2Автори
6Читачі
На Друкарні з 31 липня

Більше від автора

  • Розділ 7

    Він міцно притиснув мене до себе, щоб я не змогла вирватись і почав штовхати в свою машину. Спочатку я пробувала від нього вирватись і щосили намагалась звільнити собі руки. Зізнаюсь чесно, я давно не відчувала такого страху!

    Теми цього довгочиту:

    Аб'юз
  • Розділ 6

    Мої рухи під клубне «тиц-тидиц» нагадують більше підбиту чайку, ніж сексі-діву… Але! Включіть мені «Ой, Марічко, чичері, чичері» і я підірву ваш клятий танцпол :)

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Розділ 5

    Я ще раз швидко глянула на себе в дзеркало. Від думки, що я ше не виглядаю, як пристаркувата вульгарна цьотка з OnlyFans, а виглядаю, як елітна повія - стало дещо легше…

    Теми цього довгочиту:

    Жінка

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається