Що нам робити з росією?

1. Немає назви "Росія". Є Московія. Назва "Росія" вкрадена у Київської Русі і немає відношення до цієї країни.

2. Так звані росіяни не мають ніякого відношення до слов'ян. Це мішанина із угро-фінів, монголів та болотних племен.

3.Тому й менталітет у них азійський, кочівний, варварський. Вони прагнуть бути поневоленими рабами. Поняття свободи, волі, рівності в них відсутнє і вони ці поняття ненавидять.

4. Московія весь час складала загрозу всій цивілізації, опираючись лише на армію, пропаганду, експансію, відкидаючи при цьому демократичні цінності та турботу навіть про власний народ. Цей факт ставить московитів в один ряд з нацистами і повинен бути вписаним в історію.

5. Московія поневолила десятки народів і силоміць утримує їх століттями у своєму складі, проводячи геноцид та етноцид. Це тюрма народів. Держава ГУЛАГ. Московія окупувала більшість територій , які зараз входять до складу так званої федерації.

6. Цивілізований світ виступає за свободу всіх поневолених народів так званої федерації і підтримує національно-визвольні змагання за незалежність від Москви.

7. Політика Московії завжди була спрямована на придушення національних ідентичностей, тому слід підтримувати та відроджувати регіональні мови, традиції, культуру та самобутність та позбуватись впливу московитського іга.

8. Поняття "російський" прирівнюється до поняття "нацистський", "фашистський". Це синонім тоталітаризму, геноциду, мілітаризму, дискримінації.


9. Всі так звані етнічні московити дорослого віку повинні відчувати себе ренегатами у всьому світі, а дітям зі школи слід прививати відчуття сорому та провини за те, що коїли їх предки та виховувати у них відчуття відрази до всього московського.

10. З метою уникнення серйозної гуманітарної катастрофи після колапсу так званої федерації, на її територію слід ввести миротворчі контингенти країн сусідів. Вони повинні будуть тривалий час займатись демілітаризацією ( в першу чергу денуклеаризацією) та дерусифікацією територій.

11. Згодом території московії будуть включені у склад країн сусідів, а окремі регіони стануть проксі державами.

12. Так як немає такого народу як московити (це все вихідці з поневолених народів) буде відновлено історичну справедливість та люди зможуть стати громадянами держав-батьківщин своїх предків.

13. Всі військові, політики, колабораціоністи, пропагандисти та всі московити, які підтримували дії свого уряду будуть ліквідовані. Всі інші будуть піддані ретельним перевіркам, перед тим як отримають дозвіл почати інтеграцію до цивілізації.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
deutsch_iel
deutsch_iel@deutsch_iel

177Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 31 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Аж спекотно стало від цієї бази, ух

Вам також сподобається