Star Citizen UENN: ЕКСКЛЮЗИВ | Коли Корпоративний Геймплей, Локалізація і Сервер Мешинг

"Інвіктус" вже розпочато і протягом наступних двох тижнів ми матимемо змогу вивчати нові кораблі, що будуть продемонстровані на цьогорічному шоу.

На поточний момент у грі близько 200 кораблів та транспортних засобів. В такому різноманітті особливо важливо підтримувати ідеологію брендів з єдиною тематикою, тому що це допомагає занурити гравців у всесвіт. Гравець бачить корабель певного стилю і вигляду, і розуміє, що це за виробник.

Традиційно MISC дуже індустріальний і дуже цивільний бренд, тому було логічно виокремити саббренд Mirai як їхній підрозділ, націлений на продуктивність. Таке формулювання дає багато простору і можливостей для майбутнього розширення. Тобто Mirai буде рухатися в нових напрямках не тільки з точки зору дизайну. Це також чудова можливість зробити більш небезпечні кораблі. Особливо в поєднанні з технологіями Xian, які нещодавно почали з’являтися в кораблях материнського бренду.

Inside Star Citizen: Get Furious

Першим представником нового саббренду стане військовий винищувач Mirai Fury.

Fury надзвичайно компактний. У складеному вигляді це найбільш компактний корабель такого класу.

Фактично - це кабіна з двигунами, різними компонентами та озброєнням, що прикріплені до неї.

Одночасно Mirai Fury увібрав в себе максимум корисних технологій Xian, що робить його надзвичайно маневреним і вражаючим. Складні крила, дозволяють поміщати його в найменші вантажні кораблі типу Cutlass чи Nomad.

Найпомітнішою особливістю Fury, звичайно, є його великий скляний купол, який надає пілоту неймовірну оглядовість, на другому місці – механізм потрапляння в кабіну, трохи схожий на Esperia Talon.

З повністю скляної кабіни можна побачити, наскільки щільно упакований компонентами цей корабель. Пілот бачить складені крила і процес їх трансформації. Також, про трансформацію сигналізують вогні на кінцівках крила. Така конструкція куполу надає пілоту набагато більше контролю під час процесу заправки “корабель-корабель”.

Двигуни в задній частині ніби знаходяться у гравітаційній люльці, яка буде перевертатися вгору і вниз, залежно від того чи знаходитеся ви у стадії приземлення, чи у стадії польоту.

В атмосфері, нижні двигуни рухаються помітно більше, ніж верхні, але в космосі, таке розподілення зникає. Всі двигуни працюють, щоб надати гравцю максимум маневреності.

Оглядовість кабіни дозволяє бачити майже всю картину бою попереду, фантастична маневреність, допоможе уникати загроз. Стрільба з гармат, або уникання ракет в скляній кабіні дозволяє отримати унікальний ігровий досвід.

Всі елементи управління проектувалися з урахуванням основної задачі – залишити максимально оглядовість для пілота. Такий підхід, а також потужні маневрові якості цього корабля, дають йому можливість займати не тільки нішу бойового винищувача, але й претендента на призові місця, наприклад, в Daymar Rally.

Шасі Fury розроблено як платформу для декількох варіантів, на Invictus можна буде побачити додатковий варіант поряд з базовою версією.

Inside Star Citizen: Get Furious

Fury MX бере основу базового Fury і просто замінює всі гармати на ракети. Таким чином, сумарна кількість ракет досягає 20. Основне призначення цієї версії – нанесення максимальної шкоди за найкоротший проміжок часу. Також у версії MX додано розгорнутий противибуховий щит, який забезпечує додаткову броню в передній частині корабля, зменшуючи при цьому видимість в якості компромісу. Частково, зменшення обзорності компенсується виводом синтезованого зображення на цей щит. Це також вклад технологій Xian, що робить цю версію трохи більш інопланетною, за базову.

Fury створений, як конкурент найбільш маневреним винищувачам, таких як Arrow та Gladius. Для цього його швидкість набагато більша за них, а сигнатура – менша. Такі характеристики накладають обмеження - тут немає квантового двигуна, бо це б вдвічі збільшило його розміри, тому радіус його дії дещо обмежений орбітою планетарних тіл, але ідеальне його середовище – бути в складі москітного флота корабля-носія.

Головні двигуни Fury обертаються на 180 градусів, це дозволяє відмовитися від спеціальних реверс-двигунів. Також це дозволяє йому бути одним з найманевреніших кораблів, бо марешву тягу можна миттєво спрямувати практично в будь-якому напрямку.

Розміри, маневреність, оглядовість і кількість озброєння роблять Fury, у будь якій комплектації, ідеальним кандидатом на роль палубного винищувача для носія. Навіть якщо це найменший носій у вашому флоті.

Inside Star Citizen: Get Furious

Буквально днями пройшов Бар Сітізен у Бельгії. CODEGAMING в особі Лінксари теж прийняли в ньому участь. Сам захід було підготовлено на високому рівні, але ми зараз говоритимемо не про нього, а про те, що нам вдалося поспілкуватися з Джаредом і отримати для вас трохи цікавої інформації.

На жаль, у найближчому майбутньому розробники нічого не планують для корпоративного геймплею. Для початку необхідно завершити геймлупи місій, завезти нову систему репутацій та інший ігровий функціонал, який потрібен для підготовки гри до підв'язки геймплею корпорацій.

Наразі, якщо грубо спростити, у грі немає контенту, пов'язаного з корпораціями. Зараз корпорації - це розділ на сайті та ком'юніті в Дискорді.

Video made by Lynxara

Джаред пояснив наступне: "Ні на що не натякаю, але основні великі оновлення або несподіваний вектор роботи виникає внаслідок популярності в ком'юніті. Взяти навіть перегони. Почалося все з міні-організацій, які проводили івенти перегонів для свого складу, потім почали проводити чемпіонати і ця діяльність настільки розрослася, що ми помітили попит і додали функціонал. Ми стежимо за тим, що популярно у ком'юніті. А щодо корпорацій можу відзначити Medrunners (не дивлячись на нещодавню з ними ситуацію). Люди заморочилися і відіграють RP, зробивши для цього інфраструктуру. І з приводу корпорацій - ця тема нам близька, бо всі ми не менше за вас хочемо появи їхнього функціоналу у грі. Ну яка ММО-гра без корпорацій та їхньої взаємодії? У мене особисто батько, сьомий десяток іде, а в нього своя корпорація в грі, і він мені надсилає СМС на телефон завдовжки як цілий реферат, щоб ми додали якийсь додатковий функціонал корпораціям. Усе це буде, чекайте на систему репутації, місії та інші аспекти, а тільки потім буде виконана робота в бік організацій".

Gameplay

Наступне не менш важливе питання для будь-якої спільноти - це локалізація. Джаред повідомив, що локалізація планується. З його слів: "Для початку потрібно зрозуміти, наскільки сильно вона має бути впроваджена в гру. Хтось пропонував впровадити перекладач голосового чату, але всі ми розуміємо, наскільки сильно амбітне таке бажання. Але можу сказати так. Скоро планується оновлення Мобігласс, оскільки він потрібен для Сквадрону. А разом з ним або відразу, або трохи пізніше буде можливість часткового або повного перекладу візуального інтерфейсу. Насправді не так складно додати переклад - це ж рядки тексту, що показуються на екрані залежно від обраної локалізації. Їх просто потрібно написати й адаптувати. Загалом і в цілОму, чекайте спочатку новий Мобігласс".

Machinima “The Last Contract”

На запитання щодо Сервер Мешингу, Джаред повідомив таке: "На даний момент Сервер Мешинг (наступна його ітерація), планується на кінець цього року або на початок наступного. Але не забувайте, що як завжди можливі перенесення, але наша команда працює над цим у поті чола".

Gameplay

Також ми отримали досить несподівану відповідь щодо піару гри. "Проблема полягає в тому, що у нас достатньо фідбеку від гравців для розробки (не забуваємо, що ми все ще в Альфі). Взяти той самий анонс гоночного треку на машинках. Мене мало не під землю закопали, коли ми виклали ролик про них, а уявіть що було б, якби ком'юніті було ще більше... Візьмемо приклад, JAckSepticEye. Близько 12 млн підписників, йому все розповідають про гру, він у неї заходить і бачить незакінчений продукт з усіма наслідками, що випливають. І все його ком'юніті нападатиме на Star Citizen за цей ігровий досвід. Нам надходять запити від великих ютуберів з приводу зйомки гри і піару, і ми їх відхиляємо, оскільки гра далека від завершеності. Як би це смішно не звучало - Ми відмовляємо їх від гри. Ось щойно ми проведемо полірування, а гра стане стабільною і з горою контенту, ось тоді можна буде думати про піар".

The Runion

Зі слів Джареда, Ф'юрі не є натяком на створення Материнського корабля. Він сам дізнався про пакет у 12 кораблів перед івентом. Як сказав Джаред: "Багато хто може подумати, що ми випускаємо цей корабель щоб на щось натякнути.... ні. Уже багато оновлень привносили в гру нові кораблі та функціонал, але це не означає, що кожне з цих оновлень - це натяк на майбутні оновлення. У нас динамічний пайплайн. Ми можемо презентувати що-небудь, а потім відкласти цей тип геймплея на потім". Загалом, Материнські кораблі з'являться тоді, коли це буде необхідно, а зараз багато інших завдань.

Inside Star Citizen: Get Furious

Також Джаред, повідомив нам невеликий інсайд: "Скоро чекайте велике оновлення щодо Арена Командер і Театру Війни, нічого говорити не буду, щоб не було зливів, і так вдосталь сказав.

CitizenCon 2949 - Shoot 'em Up

Загалом, він залишився дуже задоволеним самим заходом і подякував спільноті за його організацію, а ми вдячні йому за надані відповіді на наші запитання.

Посилання на дайджест новин

https://youtu.be/QKgSG4ivuX4

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sicheslav Rod
Sicheslav Rod@Sicheslav_Rod

339Прочитань
1Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається