Тру лайф. Цілі на рік, або старе і всіма забуте. Записка 4

Ви ставили собі цілі на рік? Думаю, що більшість з нас так.

Особливо, якщо ви сидите на українському ютюбі, в час новорічних свят, у мене вся стрічка була забита відео про те, як правильно розпланувати свій рік, і які цілі поставити.

І знаєте що? Я це все подивилась, зареєструвалась на Notion, навіть зробила там прикольну борду, і вдало забила :)

Чому? Не знаю, але трошки через це жалію. Насправді, я побачила, що багато цілей, які я ставила тоді - не такі вже й потрібні чи важливі зараз. Звичайно, я знала, що так може бути, але я цього не зовсім очікувала, хахаха.

Мій список з прочитаними книгами чомусь видалився, через що мені було неймовірно сумно, ось я і вирішила більше не заходити на цю болючу дошку.

Знаю, тупо, але вже така я. Але ось скоро літо ( жесть), сесія закінчується, робота також скоро закінчиться, і я просто не знаю, що мені робити. Гаразд, насправді в мене було два основних бажання на це літо:

  • Намалювати свій оракул (що дуже важко)

  • Зверстати свій сайт (я взагалі не шарю в фронтенді чи бекенді)

Чому верстка? Бо я хочу спробувати щось нове в програмуванні, тим більше я не думаю, що це буде надто складно, якщо він буде, наприклад, односторінковий або щось таке. А новий досвід, і якась дрібниця в портфоліо завжди будуть корисними.

Оракул? Як я це взагалі придумала? Справа в тому, що я так довго хотіла якийсь оракул, але не могла знайти підходящого, що просто вирішила намалювати свій (жесть). Але зараз, я трохи перегоріла цією ідеєю, тому не зовсім в ній впевнена.

Залишилось відкритим питання з роботою. Буквально завтра або наступного тижня, я дороблю уже все, що взагалі можна було зробити. Далі залишиться тупий моніторинг наявності товарів і т.д, що не займе в мене багато часу).

Багато людей мені кажуть звільнятись, адже 5к це дуже мало (це за пів ставки, якщо що), та я ось не впевнена.

Взагалі, я розумію, що просто не хочу вилазити зі своєї зони комфорту (крінге), бо тут дуже зручний графік і не має нічого складного. Але я не знаю, тому що буде, те буде(.

Так ось, я тут розказала купу всього, а саме для чого?

Я просто хочу нагадати вам про ваші цілі. Якщо у вас є цей листочок, документ, чи в чому ви їх зберігали, то не бійтесь щось викреслити, щось додати або замінити. Ми змінюємося постійно: ось я хотіла вивчити круто С++, а в результаті буду розбиратись з версткою.

Тому, рекомендую вам ставити цілі саме на місяць, пору року, і т.д. А також, поставити собі нагадування в якийсь день тиждень (наприклад вечір неділі), де ви будете заходити на свій планер і дивитись, який пунктик ви вже зробили.

Я також почну щось таке робити, але це напевно буде точно не Notion, хахвхвхв

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
кіцуне
кіцуне@lilith

293Прочитань
5Автори
18Читачі
На Друкарні з 16 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Буквально сьогодні згадала, що мала список планів на весну і пора його передивитись(2 дні все ж ще є😅).

Ну і скласти плани на літо то святе.

Я це роблю по сферам. Не сказати, що сильно допомагає (бо я забула що щось писала), але розставити хоча б на деяких час в голові пріоритети - топ.

Вам також сподобається