Українська візуальна новела «Heralds of the Avirentec Ch.1 Wings of Change» отримала демоверсію

Вітаю! Цей момент, до якого ми йшли останні місяці, нарешті настав! Демо-версія візуальної новели Heralds of the Avirentec Ch.1 Wings of Change доступна для скачування!

Новела приймала участь в IndieCup 2022 Ukraine, де зібрала багато фідбеку, що дозволило їй стати краще!

Ви зможете досліджувати незвичайний світ Нанрас протягом семи годин. Новела має соковиту графіку та повну українську локалізацію (текст і озвучку). Чарівна головна героїня Азаріс з радістю розповість вам свою історію!

В демо присутній Пролог і початок 1 Глави. Доступні всі види геймплею, такі як бойова система, система відносин із персонажами, завдання на лояльність, доручення, тощо. Доступні три ігрові класи, в яких наявний загальний сюжетний стрижень, однак вони мають власний розвиток події із власними нюансами.

Коротко про гру: маленька срібляста дівчинка Азаріс як завжди відпочивала в улюбленому лісі. Вона насолоджувалась теплою погодою, читала улюблені книжки і мріяла про незабутні пригоди. Волею долі, вона опиняється втягнута в серію подій, які назавжди змінюють її життя. Чи зможе вона дізнатися таємницю свого походження, своїх фіолетових очей і незвичайних здібностей, через що древні механізми сприймають її за свого творця? На ці, та багато інших запитань, нам треба отримати відповіді!

Окрім основного сюжету, на вас чекає безліч виборів, кожен з яких впливає на подальший розвиток подій. Азаріс може дружити з іншими героями (або сваритися з ними), вибудовувати стосунки, розвивати власні здібності та характер, а також битися з противниками. В новелі наявна покрокова бойова система з розвитком героїні, отож гравець не встигне втомитися від постійних діалогів. Досліджуйте Нанрас, адже він приховує безліч секретів!

Спробувати безкоштовну демо-версію можна за посиланням в Steam

Додавайте гру в бажане, якщо вона вам сподобалась. Ми приклали багато зусиль, щоб розповісти цю історію світові! Будемо раді, якщо ви захочете поділитися фідбеком з нами!

Команда озвучки: Melvoice

Дякую за увагу! До зустрічі в Нанрасі!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
TellerySpyro_GTX
TellerySpyro_GTX@TellerySpyro_GTX

116Прочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається