Знову ділюся своїми ідеями для книжок

До того, як мене лавиною накрило творче вигорання, я постійно ловила натхнення у дрібницях. Я могла знайти ідею в будь-чому, і вона мене так захоплювала, що я записувала її у зошит, щоб не забути. Сьогодні ми продовжимо перевіряти ці ідеї на термін придатності. Я покажу вам ті, що дотепер мене чіпляють.

Сонце — пекло для грішників

2199 рік. Люди опанували інші планети та почали жити на них. Тюрми переповнені. Тепер злочинців, яким винесли смертний вирок, скидають на сонце. Джордан, щоб врятувати дружину, краде сердце донора, через що гине інша людина. Джордана знаходять та засуджують до смертної кари на сонці, але коли корабель вирушає, щоб скинути грішників, починається метеоритний дощ. Корабель пошкоджено. Він робить аварійну посадку на планеті Пустці, але чи така вже вона пустельна?

Я взагалі не дуже люблю тему космосу та планет, але щось в цій ідеї мене приваблює.

Гра

Компанія молодих людей підписується на участь у віртуальній грі за гроші. На перший погляд — що складного? Й лише пройшовши декілька рівнів, напарники дізнаються, що смерть в грі означає смерть в реальності. Чи є шанс дійти до кінця та вижити?

Оригінальністю й не пахне, так? Так, але мені подобається ідея саме персонажами. Вони там зовсім нетипові для мене. І навіть перший рівень я колись написала.

Острів, темрява, розваги

Таємничий острів розваг занурений у пітьму. Сюди приїжджають, щоб відпочити, повеселитися та насолодитися романтикою вічної ночі. Вулиці острова прикрашені ліхтарями. Четверо друзів бажають провести незабутні канікули, і вони справді будуть такими, бо однієї миті все світло згасне, а з пітьму наповнять чудовиська.

Сюжет взятий зі сну. Має вийти чудовий янг-едалт триллер, як думаєте?

Чисто вампірська

Боротьба між вампірами та мисливцями триває століттями. Михаїл з напарником винищують гнізда вампірів згідно кодексу, однак в черговий раз щось йде не за планом. Вампіри викрадають дружину Михаїла — Ліззі. Декілька років потому в маленькому містечку Сільверлейк починають зникати люди. Михаїл з напарником розслідують цю справу, і зрештою дізнаються, що Ліззі не загинула, як всі думали, а перетворилася на вампіра й тепер прагне поневолити людство.

Я люблю історії про міфічних створінь. І люблю моторошну атмосферу. Тому, може, колись і напишу таку книгу.

Зодіакальне коло

В цьому світі у кожного знака зодіаку є свій хранитель. Вони володіють величезною силою, яка, якщо потрапить не в ті руки, може знищити всесвіт. На чергові збори не з’являється хранитель Лева. Зодіак, верховний, відправляє на його пошуки хранителя Козерога та хранительку Скорпіона. Їм треба дізнатися, що сталося з Левом та запобігти катастрофі, яка зруйнує баланс всесвіту.

Знову сюжет на основі сна. Має бути щось детективно-пригодницьке.

Полювання на щурів

Невідомий зелений спалах накрив небо. Після цього підлітки віднайшли в собі надздібності, а уряд забажав проводити над ними досліди, щоб зрозуміти природу спалаху та появи сил у молодих людей. Хлопець на прізвисько Лорд та його дівчина Діна з друзями тікають від уряду, а той в свою чергу відправляє за ними Щуролова — чоловіка, який не збирається ловити підлітків та відправляти у лабораторію. Він збирається їх вбити.

Над логікою ще треба попрацювати, але щось в цьому є. І це знову мені наснилося. Ах, цікаві раніше були сни.

Тату троянди

Ада хворіє на рак. Матір надто сильно піклується про неї, постійно контролює, через що Ада відчуває, наче живе не повним життям. Одного разу вона свариться з матір’ю і тікає з дому. Ада знайомиться з дівчиною, яка приводить її в приватну тату-школу. Головний майстер Роб робить їй тату троянди й пропонує Аді залишитися жити в школі, але проблема в тому, що Роб має таємниці, в які проти волі вплутується і сама Ада.

Це має бути якась драма з елементами детективу та пригод.

Форум анонімних супергероїв

Філ відкриває в собі суперздібності й намагається знайти інших людей, які вміють щось схоже. Він шукає в інтернеті форуми та знаходить один, де аноніми запевняюсь, що вміють контролювати погоду, ставати невидимими, телепортуватися, тощо. Листуючись там Філ домовляється про реальну зустріч з парою людей, але на ній хлопець усвідомлює, що насправді він єдиний, хто має сили. Інші брешуть. Чи ні?

Це теж був сон. Мабуть, ви помітили, що мене дуже тягне на тему з суперзбідностями? Ага, не знаю, чому так. Подобається мені і все.

Ну що, втомилися читати? Знаю, що так, бо я втомилася друкувати 😁

На цьому ідеї з мого зошита закінчуються. Яка вам сподобалася найбільше?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Діана Вінтер-Хеймс
Діана Вінтер-Хеймс@hiems_di

1.4KПрочитань
9Автори
45Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Шедеври ранньої творчості

    Дівчинка 11 років захопилася сталкерами і почала писати оповідання. Якими вони були?

    Теми цього довгочиту:

    Література
  • Як зробити з цеглини цукерочку?

    Візуальне оформлення тексту важливе для легкості сприйняття написаної інформації, але нажаль, я часто бачу, що іноді автори зовсім з цим не заморочуються. Чому? Байдужість, лінь, незнання?

    Теми цього довгочиту:

    Поради Авторам

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Згадав я одну свою ідею для книги. Напишу тут, думаю нічого страшного :)

В світі є могутні демони, а також мисливці на демонів. У демонів є вразливість:

вони гублять здоровий глузд, якщо знаходяться близько до людини з

рідкісною кров’ю і все що вони хочуть - це з’їсти цю людину.

Серед мисливців є один особливий мисливець, і демон, який першим доторкнеться

до нього - помре одразу ж. У випадку якщо ж мисливець доторкнеться першим

сам, то на деякий час ця здібність втрачає силу. І є ще одна особливість -

це мисливець має дуже рідкісну кров, яка зводить з розуму усіх без винятку

демонів.

І от він виходить на полювання, і зустрічає демоницю. Демониця стрімко

наближається до нього, але зупиняється, знаходячись майже впритул

до нього. На його подив, вона контролює себе.

Через коротку мить вона цілує його і залишається живою.

Ну це чисто зачин. В ідеалі було б зробити так, щоб ця парочка об’єдналась

проти якоїсь загрози.

Вам також сподобається