Чому вам варто прочитати “Midnight library”

Що для вас головна складова хорошої книги? Тут могло лежати багато літер складених в красиві епітети але по суті розподіл є лише між сюжетом та користю що приносить до тебе зміст. Трохи про книгу зміст якої зачепить найбільших фанів сюжетної складової до яких відношу себе і я.

"Midnight library"-це один з тих з тих творів прямота моралі якого б'є тобі по лобі й набиває хорошу шишку до кінця прочитання. Між його рядків до біса жирним шрифтом будуть написані стандартні ,напевно, заклики на зразок "живи тут і зараз а не тони в жалості до себе" або "залиш жалість за не зробленими виборами в минулому інакше їх кількість тільки збільшиться". Ніхто не поспорить що вони правильні,проблема в тому що коли нам необхідні подібні фрази ми занадто глибоко в собі щоб ті до нас добралися. В цьому і суть подібних кних і якість саме "Midnight library". Вона дозволяє прожити їх на собі.

Сюжет,насправді,це просто сукупність тригерів що впливають на наші емоції. Чим більше він змушує нас переживати тим якісніше є. Й тим глибше вбиває якусь конкретну ідею в наші мізки. Сюжет цієї книги змусить вас пережити одне й одночасно десяток життів з одних конкретним плакатом позаду кожної букви. Він змусить вас задуматись над цим самим плакатом а не пропустити його як всякий інформаційний шум,що наповнює наше життя. І він викличе саме ті емоції що має викликати по-справжньому хороша книга.

Кожної ночі перед сном ви прокручуєте в голові моменти з минулого? Жалієте про якусь можливість що втратили чи вибір що був зроблений неправильно? Прочитайте "Midnight library",можливо це допоможе. Якщо ж ні, ви отримаєте задоволення від хорошої літератури. Гра без сумнівів коштує свічок.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євгенія Кубриш
Євгенія Кубриш@Uegene

Підліток,що пише від нудьги

431Прочитань
5Автори
19Читачі
На Друкарні з 23 липня

Більше від автора

  • Невпевненість

    Сумніви взагалі-то не являються чимось поганим. Вони яскравий показник наявності критичного мислення, оскільки тільки абсолютний ідіот володіє таким багатством яке ми називаємо абсолютним радикалізмом. Та не варто плутати їх з тим шнуром на вашому горлі під назвою невпевненість.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Рефлексія

    Не маю уявлення що може бути принизлевіше усвідомлення власних помилок. Власної тупості,ядючості й не правоти. Хіба що повне їх заперечення.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Цікаво, але як знайти ту книгу без автора?

Вам також сподобається