Фентезі-фестиваль “Аль Мор”

У суботу ми сім’єю відвідали фестиваль Аль Мор.

Це фестиваль, присвячений жанру фентезі, що відкриває свої двері для всіх, хто так чи інакше до цього жанру дотичний. Там були майстер - класи, презентації, лекції, крафтові стенди, дитяча програма, квести, виставка - ярмарок… Можна було як просидіти на одному місці, насолоджуючись дійством основної сцени, так і гасати двома поверхами, приймаючи участь в квестах та різноманітних майстеркласах.

Особисто про себе можу сказати, що взагалі не знаю, яким дивом там опинилася, бо початково його навіть не розглядала. Попередні два тижні пройшли для мене під знаком мат. програмування та англійської. Книгу ми зі співавторами мали здати в друк ще на минулому тижні, але на мене звалилася додаткова робота і я катастрофічно не встигала. Вичитувати саму себе, знаючи, що за тобою ані редактора, ані коректора – те ще задоволення.

Тож, коли мій друг – голова клубу КиївГрад покликав мене доєднатися до їх локації, я була настільки забігана, що мало не відповіла «ні». Але потім видихнула, прикинула, що від початку повномасштабного вторгнення взагалі нікуди не виходила і прийняла рішення йти.  На це відразу наклалося бажання чимось допомогти і, здавши книгу, я сіла шити мішечки для дайсів, щоб додати щось до ярмарку.

Ті, що залишилися після ярмарку, невдовзі з’являться на нашому телеграм - каналі GameCrafters.

Треба сказати, що КиївГрад зараз, крім усього іншого, займається виготовленням окопних свічок. І саме на цьому фестивалі вони збирали донати на закупівлю парафіну. Для цього вони вивезли фотозону з костюмами і обладунками Русі, реконструкцією якої вони займаються. Кожен, хто придбав щось у них на розкладці, або просто задонатив довільну суму міг пофотографуватися.

Найбільшою популярністю, щоправда, користувалися колодки.

На парафін грошей назбирали, вже замовили, і якщо раптом у вас є бажання долучитися до виготовлення свічок, у КиївГраду є окрема пропозиція: розвага з розряду "антистрес" - потрощити парафін. Пропозиція актуальна у вівторок з 15:00 до 19:00. А долучитись до виготовлення окопних свічок ви можете у вівторок/четверг з 15 до 20, або у суботу з 13 до 19. Кому цікаво, пишіть у телеграм @MasterLut.

На фесті було багато косплеєрів, в основному анімешників, великий ярмарок, фотозони, зона настільких ігор та постійно діюча сцена. Головним мінусом, на жаль, було освітлення. Найкращі фото було зроблено або на виході, або взагалі на вулиці. А погода в той день не радувала абсолютно.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ianina Lymar
Ianina Lymar@lady_Taell

Технарка з купою творчих хобі

1.7KПрочитань
17Автори
40Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Бачу. Чую. Говорю

    Я не хочу дивитися. Я дивитись мушу.

    Теми цього довгочиту:

    Явл Вірші
  • Відео-репортаж з Аль Мору

    Нещодавно я писала про наш десант на Аль Мор. Тепер даю посилання на відео-репортаж з нього ж.

    Теми цього довгочиту:

    Косплей
  • Оновлення у Gamecrafters

    GameCrafters, Ютуб канал з Бладболу... Трохи про речі для цікавого дозвілля.

    Теми цього довгочиту:

    Настільні Ігри

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Був чудовий день👍

Вам також сподобається