Фестиваль кави, книг і вінтажу: що було?

Фото: Софія Нечитайло

Перше опале листя, аромат гіркуватої кави і блискіт прикрас, шелест перевернутих сторінок, пісні й дискусії, що ледь-ледь долинали здалеку, закликаючи перехожих доєднатися…

14-15 вересня у Львові на території FESTRepublic пройшов Coffee, books and Vintage, зібравши музикантів, блогерів, авторів, книголюбів, стендаперів та кавоманів у одному місці.

Головною метою заходу був збір книг для бібліотеки в місті Вільнянськ Запорізької області та кошти на збір «Рій помсти 24/7», аби підтримати Сили Оборони. У результаті було зібрано 1130 книг.


Фестиваль став місцем нових можливостей: побачитися і взяти автографи в улюблених авторів, поговорити з книжковими блогерами, опитати видавництва і читачів про книги, послухати виконавців, що захопили серце. 

Фото: Софія Нечитайло


Цього року книжковий ярмарок і усі літературні заходи проходили в укритті. Відвідати презентації книжок Поліни Кулакової, Дмитра Лазуткіна, Ольги Войтенко і розмови книжкових блогерок Марі Ініч та Юлії Проліт хотіли майже всі книголюби фестивалю, тож щоб почути кумирів треба було потіснитися. 


Недалеко від укриття проходили кавові лекторії та чемпіонати для бариста, а на терасі можна було посміятися, слухаючи стендаперів. Однак злива і сильний дощ у перший день не змогли завадити людям потрапити на виступ Романа Щербана та Василя Байдака. Усі взяли парасолі й слухали кумирів, попри негоду. 

На фото журналістки медіа Bestseller: Софія Нечитайло та Анастасія Бушля

Ось таким був Coffee, book and vintage! 


Авторка: Софія Нечитайло


Маєш цікавий матеріал про сучасну українську літературу та хочеш, аби його опублікували? Надсилай на пошту [email protected].

Популяризуймо сучукрліт разом!


Ми у соцмережах: Instagram, Telegram, TikTok, YouTube

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Bestseller
Bestseller@bestseller.media

Літературне медіа BestSeller

1.8KПрочитань
2Автори
26Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 жовтня

Більше від автора

  • Рецензія на книгу Валентина Поспєлова «Стокгольм»

    Світ, де межі між реальністю і магією стираються, а сучасний Київ опиняється захоплений хаосом. У рецензії, авторка медіа Bestseller — Катерина Колесник, детально розглядає книгу Валентина Поспєлова «Стокгольм» та ділиться своїми враженнями.

    Теми цього довгочиту:

    Сучукрліт
  • Новинки дитячої літератури

    «Підкажи, як затримати літо?…». З фразою з відомої пісні наша авторка Анна Дьоміна звернулася до дитячих письменниць, у яких цього року вийшли літні новинки: яскраві соковиті книжки сповнені морських, гірських і калюжних пригод.

    Теми цього довгочиту:

    Дитяча Книга

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається