Коли та як відчувається успіх?

P.S.: завжди цікавить як ШІ бачить мій текст, та як зчитує емоції. А тобі?

Чи бувало в тебе таке, що вечір вже в розпалі, а ти ще не встигла чи не встиг навіть каву випити? Ось і я - дев'ята вечора, серіал "Всі жінки відьми" на фоні, а я гортаю стрічку TikTok. Ідеальний вечір, чи не так?

Але мій мозок не може давати спокій. Він вирішує зробити флешбек у минуле. Як трейлер до фільму, пригадую різні кумедні моменти і думки. Через десять хвилин тривога вже як незваний гість, що з'явився на вечірці. Закриваю TikTok, дивлюсь на свою кімнату і... БАЦ! Ось він, момент істини.

Раптом розумієш, хто ти є зараз. Ось він, момент, коли відчуваєш успіх. Чому? Тому що ти порівнюєш себе з собою в минулому. Ти бачиш всю свою історію, всі фейли та тріумфи. І розумієш, де ти зараз.

Учора так і сталося. Раптово усвідомила: я переїхала за кордон без знання мови, знайшла роботу, про яку мріяла в Україні (хоча всі казали, що це неможливо). Хіба не супергеройська історія? Звичайно, я ще буду вчити мову і працювати над собою. Розвиватись.

Але вчора був той самий момент, коли я зупинилась, озирнулась і відчула свій особистий успіх. Для когось це може бути дрібниця, але для мене це означає багато.

Пропоную тобі зупинитись на п'ять хвилин. Пригадати своє минуле, подивитись на теперішнє і ПОХВАЛИТИ СЕБЕ. ВІДЧУТИ СВІЙ УСПІХ! Це неймовірно приємно. І продовжувати рухатись вперед, збираючи свої зірки. Адже хто, як не ти, знає, що треба робити в своєму житті.

#щоденник #психологія #хвилинкавдячності #розвиток

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Просто Рі
Просто Рі@prosto_ri

319Прочитань
3Автори
9Читачі
На Друкарні з 9 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається