Прийшов час підбити підсумки як минув цей рік?

Таке враження, що він пройшовся по мені🤣

Муд за 23 рік

Всі кажуть, що потрібно бути жінкою в ресурсі. Цього року я була жінкою в ахуї. Я пішла в терапію, я вийшла з терапії, непогано так прогулялась на три гонорари за книги.

Мам, чого кукуха така дорога????? Чого ти завжди казала одягати колготки, щоб не застудити нирки, але мовчала про кукуху??? Мам, вона дорожче коштує, ніж пересадка нирки🤣

Ми вижили і це вже добре.

Я знайомилась з новими людьми, сварилась з новими людьми. Соціальні контакти явно не моя сильна сторона.

Але розблокувала ще один скіл – розісратись і зловити панчіну атаку за тридцять секунд. Моя вам порада – шліть нахуй тих, хто намагається вами маніпулювати. До сраки такі стосунки та дружба, до сраки тих, хто не поважає ваші кордони та ображається, коли ви не хочете розмовляти щоночі о дванадцятій. До сраки тих, хто не робить вас краще.

Видала друком 8 книг. Видала 10 електронних книг, плюс дві співавторських. Зізналась батькам чим заробляю на життя і пригадавши, що мені вже давно більше 18 забила на суспільну думку.

Не схудла, але й не народила, тож це вже плюс. В дурку не потрапила, але подумую про те, що це обійдеться дешевше, ніж поїздка на відпочинок. А ще там є укриття, генератор і готувати не треба. Переваг усе більше🤣

Дала інтерв’ю, допомогла кільком людиняткам почати писати, тож сподіваюсь, вони не зіпʼються від щасливого життя митця. Безбожно експлуатувала свою найкращу половинку для власного сайту, тож стала майже незалежною письменницею. Знайшла редактора, художницю та видавця, тож це вже більше, ніж наприкінці 22, тоді у мене було лиш бажання вийти у вікно😅 Бажання втекти в дикі гори та вирощувати овець поки не перемогло здоровий глузд.

Живемо далі, сподіваємось пережити і наступний рік, чекаємо перемоги, допомагаємо армії ❤️

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дарина Соль
Дарина Соль@darynaSol

436Прочитань
1Автори
18Читачі
На Друкарні з 3 травня

Більше від автора

  • Парадокси віку

    Сьогодні вранці я усвдіомила, що м ені 27. Це откровення прийшо до мене під бадьорий ранковий гул кавоварки, під час нарізання помідорки для здорового сніданку.

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми
  • Зі святом, блять!

    Ох, несеться! Несеться срач між тими, хто не вдупляє сутності претензій до привітання “Будь ніжним коржичком і народи своєму мужику 50 діточок” і тими, від кого цих самих “діточок” вимагають.

    Теми цього довгочиту:

    8 Березня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається