Що для мене закінчена книга?

Не так давно, я міркувала над тим, що для мене закінчена книга. Можу сказати відверто, це як додивитися сезон серіалу, а потім починається очікування його продовження. Тому це дуже мотивує писати далі. Продумувати деталі сюжету заздалегідь, щоб історія складалася логічно й правильно.

Що для мене закінчена книга? Це сум, бо частина історії закінчується. А з деякими героями зовсім не хочеться розставатися! Є ті, в котрих бачиш себе, а деякі тебе просто дратують. Всі ці емоції тільки на краще. Питала в знайомої котра читала мої твори. В неї теж був персонаж, котрий реально її обурював, я цьому була тільки рада. Бо це значить, що він викликає саме ті почуття, котрі я в нього заклала.

Наразі, можу пишатися собою! Закінчила продовження твору(невеликого) про Даріуса. Демона ночі, також є вже пряме продовження Вітражі.Чумна Діва. Крім цього, почала викладати глави моєї повноцінної в обʼємі книги з циклу Адаір. Продовження розкаже про мотивацію й прагнення антагоніста. Для мене важливо, щоб персонаж був злим те просто тому що він такий, а тому що в нього є на це свої причини. Також історія головних героїв продовжується! Нові пригоди, перепони й виживання!

Всім бажаю приємного й цікавого читання! І вітаю з великоднем! Хай цей день принесе нам мир та спокій!

Посилання на книги залишу тут :) Всіх бажаючих запрошую! За бажанням залишайте свої коментарі! Люблю конструктивну критику, без неї неможливо рости як письменник!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
J Vit
J Vit@JVitman

258Прочитань
4Автори
2Читачі
На Друкарні з 16 березня

Більше від автора

  • Шлях до Вирію

    Доброго дня! Не так давно почала викладати розділи книги Шлях до Вирію на Букнет . Анотацію і передмову переглянуло достатньо людей, щоб я вирішила викласти тут перший розділ! Хочу заздалегідь попередити, розділи частіше будуть оновлюватися саме на Букнет

    Теми цього довгочиту:

    Українські Письменники
  • Ютуб канал для фантастів!

    Всім гарного суботнього дня! Знайшла чудовий канал, котрий буде корисний для ознайомлення і письменництва!

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Шлях до Вирію

    Всім доброго дня! Хочу вас познайомити з передмовою до початку моєї нової публікації на Букнет! Книга буде мати основу однієї зі словʼянських легенд. Акцент буде саме на різноманітній міфології й обрядах, а головні герої повинні зрозуміти ким вони є і чому прийшли в цей світ.

    Теми цього довгочиту:

    Українські Письменники

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається