Тарас Григорович Шевченко — нафронтник*-сатаніст.

*)Нафронтник це той хто каже, як всі мають воювати за державу, за націю, що мовляв тільки перемога, тільки кордони 91-го року, воювати будуть всі, ніяких переговорів, але сам воювати чомусь не йде.

Перш за все зазначу, що жодна ідеологія в Україні не може бути обов’язковою:

Стаття 15 Конституції. Суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності.

Жодна ідеологія не може визнаватися державою як обов'язкова.

Цензура заборонена.

Держава гарантує свободу політичної діяльності, не забороненої Конституцією і законами України.

В Україні існує свобода совісті, деякі релігії наприклад забороняють створювати собі кумирів:

Стаття 35 Конституції. Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.

Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку, здоров'я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.

Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа - від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова.

Ніхто не може бути увільнений від своїх обов'язків перед державою або відмовитися від виконання законів за мотивами релігійних переконань. У разі якщо виконання військового обов'язку суперечить релігійним переконанням громадянина, виконання цього обов'язку має бути замінене альтернативною (невійськовою) службою.

Безумовно, шанувати державні символи є обов’язком громадян:

Стаття 65 Конституції. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.

Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону.

— Але Тарас Григорович Шевченко — незважаючи на кількість пам’ятників другу після Леніна — до цих символів не відноситься.

Отже незважаючи на ореол сакральности, громадяни можуть відноситися до постаті Тараса Григоровича Шевченка так само як й до постаті Петра Олексійовича Порошенка. Себто це не якась Священня Корова, яка в нас поза критикою.

Окрім того що громадяни можуть думати, що бажають, громадяни можуть ще й висловлювати свої думки! (Як страшно жити…)

Стаття 34 Конституції. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.

Здійснення цих прав може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя.

Ось така довга передмова необхідна щоби розібрати такий коротенький віршик:

Завіщаннє.

Якъ умру, то поховайте
Мене на могилі
Середъ степу широкого
На Вкраіні милій,

Щобъ лани широкополі,
И Дніпро, и кручи
Були видні, було чути,
Якъ реве ревучий.
Якъ понесе зъ Украіни
У синєє море
Кровъ ворожу… оттоді я
И лани, и гори —
Все покину и полечу
До самого Бога —
Молитися… А до-того
Я не знаю Бога!
Поховайте та вставайте,
Кайдани порвіте,
И вражою злою кровъю
Волю окропіте!
И мене въ семъі великій,
Въ семъі вольній, новій,
Не забудьте помянути
Незлимъ, тихимъ словомъ.

Шевченко.

Я тут всім розповідаю, як жити, але сам не живу і тому без мене вам ніяк.

На що деякі релігії кажуть наступне:

А Ісус йому каже: Іди за Мною, і зостав мертвим ховати мерців своїх! (Мт 8:22)

Але давайте подивимося уважніше на ось цей уривок:

Якъ понесе зъ Украіни
У синєє море
Кровъ ворожу… оттоді я
И лани, и гори —
Все покину и полечу
До самого Бога —
Молитися… А до-того
Я не знаю Бога!

Якщо коротко, то Шевченко НЕ ЗНАЄ БОГА до виходу на кордони 91-го року!

Чомусь нам на Майдані не заважали ані молитви, ані права і свободи, а зараз це раптом усім стало заважати “воювати за державу”…

Той самий Мальтійський орден.

ХАХАХАХА, регочу не можу: Вірш уперше опубліковано під назвою «Думка» у збірці «Новые стихотворения Пушкина и Шевченки»

Пушкинъ
Шавченка

https://irbis-nbuv.gov.ua/dlib/item/0000625


Тобто Шевченко з одного боку Бога визнає: “Все покину и полечу
До самого Бога”

А з іншого боку Шевченка Бога заперечує: “А до-того
Я не знаю Бога!”

Не знати Бога знаючи Бога це якраз й є сатанізм.

Наприклад в буддизмі своя концепція, і буддист може не знати Бога. (Втім проповідь християнства дійшла аж до Японії, частково християнами були монголи, і навіть брали участь у Хрестових походах, вертикальне монгольське письмо, яке походить від сирійського — результат проповіді христянства.)

Припустимо Бога може не знати поганець-людожер, який на своєму Богом забутому острові не чув проповіді христянства. (Кажуть їм дуже подобався цей момент: Як вони ж споживали, Ісус узяв хліб, і поблагословив, поламав, і давав Своїм учням, і сказав: Прийміть, споживайте, це тіло Моє. (Мт 26:26))

Але Шевченко прекрасно знає про що мова і відвертається від Бога!

Якщо Шевченко не знає Бога, то Бог тим більш не знає Шевченка, отже Шевченко горить у Пеклі.

Шевченко ставить умови неясно кому: чи-то Богу чи-то всім іншим: всі значить включно з Богом перед ним мають плясати, щоби він значить в якості великої позики перестав бути сатаністом.

Якщо Тарас Григорович Шевченко не знає Бога, то все що він каже — від Сатани.

А якщо по-простому, то це є ІПСО академіка Імператорської академії мистецтв:

Чому раптом герой, і хто сказав, що символ?

Це те що називається “комформізм”. Підійміть руки ті, хто читав Шевченка якщо вас не змушували це роботи в школі? Підійміть руки ті, хто вважає, що Шевченко — великий поет?

Чомусь мені здається, що кількість пам’ятників та шевченківської топонімики значно переважає кількість тих хто з власної волі цього великого поета читав!

Але чому ж тоді всі кажуть, що Шевченко — великий поет? Тому що всі так кажуть, а якщо ти не скажеш, то тебе оголосять зрадником і поставлять два в журнал.


Тут у коментах на тему фільму про будинок “Слово” я звертаю увагу на такий момент: насправді ніхто не перемальовув напис «ХЛІБ» на «ХЛЕБ»: вивіски залишалися українськими.

Тобто, сталінізм це рашизм під мовбито українською вивіскою, хоча мова насправді була вже більшовицьким новоязом, а не українською. Таким новоязом наприклад до сих пір послуговується Українська Вікіпедія бо її редагують ті самі сталіністи.

Так от: Шевченко напрочуд добре пасував до цієї вивіски!

Тому розповідати про те як всі мають молитися на Шевченка і погрожувати репресіями тим хто не молиться може приміром персонаж, який про Голодомор і Розстріляне Відродження каже наступне: Соромно посилатися на газету. Посилайтесь на фахівців. Я з Хвилею згодний, що мову наблизили до живої мови більшості, позбувшись провінціалізмів та архаїзмів.

Це, щоби ви розуміли — головний виправлятор української мови на Українській Вікіпедії!

Ось ще показовий приклад:

  • Благословенна та ясна година, Коли дитя читає «Кобзаря», І юний зір прозориться, як днина. Так зі сльози, що світить, як зоря, Злітає дух над бескиди й моря, Так з книжки починається ЛЮДИНА (Д. Павличко. 1958)

  • «Що у житті мене зігріва? Леніна думи ясні, Леніна мудрі слова»

  • «Як добре, що на світі є Москва, моя земля, столиця і надія»

  • «Тож не вдалось огидливим ізгоям вас отруїти жовто-синім гноєм»

  • «Та здавалось мені, що не ворони, а бандерівські хижі кати прилетіли в покинуті сторони заховати криваві сліди»

  • «За Україну, за Кавказ, і за Росію, і за новий Афганістан ті хлопці впали»

  • теж Д. Павличко, член КПРС, член ЦК ЛКСМУ.

PS

Якъ умру, то поховайте
Мене на могилі
Середъ степу широкого
На Вкраіні милій,

— В українській мові, виявляється є слово Вкраїна, а “внести” та “унести” це одне й те саме слово, про що поціновувачі творчості Шевченка зазвичай не здогадуються)

А: “могила” тут це скіфський курган, тому “на могилі”, а не “в могилі”.

PPS

Накопав місцевих сатаністів:

Загалом Бог казав: «вір в мене», на той час, як Сатана казав: «вір в себе.»

Ні, це радше “віднайди себе”, якщо саме християнство брати, тоді як Сатана каже про беззаперечну впевненість у власному кретинізмі.

Сатанізм часто плутають з дияволопоклонництвом, послідовники якого проводять жертвоприношення, ритуали, меси, і тому подібні речі. Сатаністи їх зневажають. Моральна програма сатаністів відзначається крайнім індивідуалізмом, прагматизмом, егоїзмом, що утверджує особистісні пріоритети, перевагу над всіма, культ сили.

Ну віршик Шевченка явно не християнський. Тоді як гімн України це прямо дзен: Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці

Якщо сатанізм це перевага над всіма, культ сили, то християнство це Істина.

Не в силі Бог, а в правді.

Я б сказав, що бажання навіть з могили їб%ти людям мізки — особливість сатанинської ідеології комуністичного типу. Росіянами до сих пір править живий мрець Ленін, а в нас он — ніяк не похований Шевченко, але з Істиною спостерігаються суттєві проблеми: сама ідеологія “примусової війни за свободу” чого варта! “ІПСО” — це вже буквально все навколо, в т.ч. Конституція, за читання якої вас заарештують.

Панує дводушність тих самих сталіністів, які розстрілювали українських митців і морили голодом селян. Тепер вони всі як один за державу, за виживання нації, але задача в них та сама і методи ті самі — терор, беззаконня, шизофренична демагогія. “Воювати будуть всі” це є по суті гасло суїцидальної війни заради війни. Наприклад Зеленський відмовився від іноземних військ, як це можна пояснити? Єрмак казав, що ні в якому разі неможна будувати укріплення… Ось до болі знайома картина:

Я вже писав в останньому листі, що висилка, репресії до с. Новопетрівка наслідків не дали, незважаючи на вжиті заходи. За останній час, в низці колгоспів спостерігаються явища, коли значна частина колгоспників кидає господарювання і виїздить невідомо куди. Так, по Новопетрівській сільраді по Тетянівській сільраді є колгоспи, де виїхала більша половина колгоспників. Я поставив перед усією організацією питання про потребу жорстокої боротьби проти цих форм кулькульського саботажу. Очевидно, що тут ми маємо справу з таким явищем: хліб позакопували, поховали, а тепер на час хлібозаготівки - виїздять. Ми організовуємо зараз боротьбу проти тих, хто виїздить. Припинили видачу всіляких довідок, посвідчень з сільрад. У вирішальних селах встановили на ніч пікети, завдання яких затримувати усіх, хто вивозить хліб з села.

— А. Хвиля [А. А. Хвиля - завідуючий агітпропвідділом ЦК КП(б)У. Перебував у Одеській області як уповноважений ЦК КП(б)У з питань хлібозаготівель.]

https://web.archive.org/web/20171109210644/http://www.archives.gov.ua/Sections/Famine/Publicat/Fam-Pyrig-1933.php#nom-142

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кі
Комодори і Вори@Komodory_i_Vory

440Прочитань
9Автори
5Читачі
На Друкарні з 10 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається