Відгук на “Poison Ivy, vol 1: Virtuous Cycle” Віллов Вілсон.

​​Серія про Отруйний Плющ стала досить неочікуваним успіхом для DC, те що спочатку повинно було бути ліміткою з 6 номерів стало ліміткою з 12, а потім повноцінним онґоїнґом. Тож давайте дізнаймось що ж такого в цій серії.

Під час "Fear State" в рані Тайніна на онґоїнґу Бетса дві половинки Айві були з'єднані в одну, в результаті чого її зв'язок із Зеленню було розірвано. Ця серія відбувається після цього і розповідає як Памела вирішує розпустити по світу спори які знищать людство й повернуть природу то свого першочергового стану, але є три "але" у вигляді того, що спори вбивають й саму Пем, її переслідує старий знайомий Флоронік Мен та нерішучість нашої (не)героїні щодо вбивства деяких людей.


Мені перша арка дуже сподобалася, в результаті вийшов такий собі роуд тріп в якому Віллов Вілсон вирішила зосередитися на переживаннях і самокопанні Айві. І скажу чесно то читалося все досить цікаво й не напряжно. Щодо малюнку то тут теж все досить непогоно. Художник Марсіо  Такара видав досить непогану роботу, особливо сподобалися невеликі моменти з боді-горором коли показували як Айвіні спори впливають на людей.

Загалом я дуже задоволений тим як розпочалася ця серія, сподіваюся, що далі буде так само. Раджу прочитати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Циклоп Був Правий
Циклоп Був Правий@Cyclops_Was_Right

Always right, never wrong.

46Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 лютого

Більше від автора

  • Відгук на “Carnage, vol 1: The One That Got Away”

    ​​У 2015 році, Marvel вирішили, що пора дати Карнажу власний онґоїнґ. Сценаристом серії став Ґері Конвей, а художником Майк Перкінс. Тож давайте дізнаємося чи вийшло у них видати, щось хороше в сюжеті "The One That Got Away" який відбувався в перших п'яти номерах.

    Теми цього довгочиту:

    Відгук
  • Відгук на “Illuminati: Life of Crime” Джошуа Вільямсона.

    ​​Серія "Illuminati" від Джошуа Вільямсона зацікавила мене з двох причин. По-перше, Вільямсон все-таки більше відомий як ДСішний автор тому було цікаво побачити його роботу для Marvel.

    Теми цього довгочиту:

    Відгук

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається