NOTCOIN знову пропонує легкі гроші: Not Pixel

Черговий проект від NOTCOIN, який обіцяє принести великі гроші. Люди вже втомилися від безкінечної появи десятків ігор та проектів, і тренд на тапалку стає все більш безглуздим. Однак, NOTCOIN доводить, що цей тренд ще живий і здатен приносити реальні гроші.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Notpixel та ще 3 теми

Чужа думка і нав'язливі мухи

Залежність від чужої думки дозволяє іншим керувати нашим щастям... Досить часто ми  переживаємо про те, що подумають про нас оточуючі, і тоді нас складно назвати незалежними, адже ми жертвуємо своєю природою... Але чому?

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Психологія та ще 4 теми

Стівен Кінг «Біллі Саммерс»

Я не великий фанат Кінга, але хочу визнати, що його творчість мені подобається. Я у свій час читав «Зелена миля»,« Втеча з Шоушенка», «11.22.63», «Дівчинка, що кохала Тома Гордона»,« Темна вежа». Але це було дуже давно.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Відгук На Книгу та ще 3 теми

Глава 4. Доступ до рівності

Філософ Руссо стверджував, що в природному стані всі люди є рівними. Так як, вони є незалежними один від одного і здатні задовольняти власні потреби без допомоги інших.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Ші та ще 2 теми

Як юридичні послуги допоможуть підприємцям уникнути неприємностей з законом?

Ведення власного бізнесу — це не тільки можливість реалізувати свої ідеї та заробляти гроші, але й відповідальність за дотримання численних правових норм. Щоб уникнути проблем, багато підприємців звертаються за професійними юридичними послугами.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Юридичні Послуги та ще 1 тема

ФОП чи ТОВ? Яка форма реєстрації бізнесу найкраще підійде саме вам?

Одне з перших питань, яке постає перед кожним підприємцем на старті власної справи, — яку форму реєстрації обрати: ФОП чи ТОВ? Давайте розберемося, які переваги та недоліки має кожна з цих форм, щоб ви могли обрати ту, яка найкраще підійде саме вам.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Юридичні Послуги та ще 1 тема

Як відновлення обліку допоможе уникнути штрафів та зберегти вашу репутацію?

У світі бізнесу точність і відповідальність у веденні фінансової документації — це ключ до успіху. Вчасна звітність і належне ведення бухгалтерського обліку не лише гарантують вам спокій, але й допомагають уникнути штрафів і зберегти репутацію.

Картинка довгочиту

Як вчасне відновлення бухгалтерського обліку може зекономити вам тисячі гривень?

Багато підприємців не надають належної уваги регулярному веденню бухгалтерії, поки не постане реальна загроза штрафів або перевірок. Проте є гарна новина: своєчасне відновлення бухгалтерського обліку здатне врятувати ваш бізнес від значних витрат і навіть допомогти заощадити.

Картинка довгочиту

Краща оперативна пам’ять (ТОП-10) - Рейтинг ОЗП у 2024 році

Нерідко нестача продуктивності ПК передбачає збільшення обсягу ОЗП. При цьому здійснити цей нехитрий апгрейд просто самостійно, не вдаючись до допомоги збирачів за окрему плату.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Озп та ще 2 теми
Долучайся до Друкарні

Ви всього в пару кроків від персональної стрічки і повного функціоналу Друкарні

Трендові автори