4 факти про стосунки

1. Однієї любові недостатньо.
Важлива ще й сумісність. Любов - це емоційний, хвилюючий і дуже різноплановий процесс. А сумісність дуже логічна за своєю суттю. Це про інтереси, погляди, цінності, ставлення до друзів і рідних...
Як часто ми думаємо не тільки серцем, а й головою?

2. Любов не розв'язує проблеми у стосунках
Любов може пом'якшувати гострі кути, але не вирішувати. Ви можете багато говорити, але так і не домовитися. Чергування емоційних злетів і падінь може бути дуже токсичним. І одного разу черговий наплив емоцій все зруйнує.

3. Любов не варта відмови від себе Коли ми закохані, то на емоціях можемо перестати думати про себе і свої власні потреби, а почати перейматися щастям і комфортом іншого. Це важливо – давати партнеру увагу, турботу, підтримку.

Поступатися - нормально, але коли ви жертвуєте своєю самоповагою, почуттям власної гідності, своїм тілом, своїми бажаннями і життєвими цілями тільки заради того, щоб бути з кимось, тоді ця сама любов стає проблемою.

Таке кохання може зруйнувати вас, залишивши тільки оболонку людини, якою ви колись були.

4. Існує різниця між тим, хто бажає тобі щастя і хоче зігріти, і тим, хто хоче бути з тобою і зігрітися У стосунках має бути взаємність. Звісно, бувають періоди, коли хтось один більше дає, бо інший знесилений чи хворіє. Але в основному – кожен у парі має робити кроки назустріч. Не користуватися, не маніпулювати, не заліковувати свої внутрішні травми та минулі історії. А ділитися тим дивовижним світлом і теплом, яке у нас є всередині.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Юлія Коробенко
Юлія Коробенко@j_korobenko

Психологиня

28Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • Що не потрібно робити у стосунках

    Не намагайтеся закрити свої дитячі дефіцити і залікувати травми минулого за рахунок іншого У всіх є певні очікування і установки, часто несвідомі. Але варто пам’ятати: стосунки - це не про терапію, а про бажання підвищити власне психологічне та емоційне благополуччя.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Біль вимагає, щоб його відчували

    Біль вимагає, щоб його відчували. Іншими словами – помітили, приділили увагу. Згадайте, коли у нас щось фізично болить, ми не можемо зовсім ігнорувати цей факт. Ми намагаємося собі допомогти чи звертаємося до лікаря.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Є люди, які ніколи вас не приймуть

    Є люди, які ніколи вас не приймуть, щоб ви не робили. Ні у ваших досягненнях, ні у вашій любові до них, ні, тим більше, у ваших провалах – не підтримають і не поспівчувають.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається