На всі сфери майстриня

Нарешті до мене повернулось натхнення. Звісно ж, не те, яке надихає людей, а те, яке дає змогу мені висловитись. От уже передостанній день літа. Магістерська не написана (тільки половина першого розділу), а в листопаді вже захищатись. Починається вже завтра асистентська практика в університеті, яка подарує безцінний досвід. А чи безцінний = безкоштовний? В моєму випадку так. А чи безкоштовний = непотрібний? В моєму випадку так.

Зважаючи на те, що моя освіта цілком не відповідає моїй професії, ця практика абсолютно для мене непотрібна та “аби була”. Це прикольно йти вчити першокурсників життя, проте камон, а коли мені жити своє життя? Щось забагацько життів.

Так от. Практика + робота + лікування. Ага, не забуваймо, що практика очн(к)а в університеті. Очікування вже маю, тому треба готуватись до розчарування. Цікаво яка ж оця молодь тепер? Оці представники чистого покоління Z. Їй-богу, ото вибрали блін коли родитись. Тепер тригер всюди. І хоча я також є представницею цього покоління, проте народилась близько до покоління Y, що робить мене трохи схожою на них.

Ой, то всьо пурга, як каже мій ментор на роботі. До речі, (аххаах) це людина, яка завжди жартує над всякими езотеричними штуками аля кава по четвергах з корицею, бабки-гадалки і тд. В понеділок я вирішила закинути вудочку і така типу: “Нє ну от ти скажи теорія знаків зодіаку працює. Ні? А чого у нас тоді всі проєктні менеджери - вогняні знаки зодіаку?” Він нічого не відповів, посміявся та почервонів. Перший раз бачила грізного дядьку, який зашарівся (не від слова Шарій!). Це було досить миле видовище.

Класно бути обізнаною або хоча б аматоркою в різних абсолютно непоєднуваних здавалось сферах. Вчусь на науковицю англійської, працюю в айті, а у вільний час знімаю людям порчі та роблю натальні карти. Яка багатогранність! Приплітаю ще психологію та якісь примітивні маніпуляції всюди і - вуаля! потрохи розумію людей.

Так от, зважаючи на таку популярність езотерики серед молоді, хочу використати це собі в + підчас практики. Побачимо, як воно буде. Як-то кажуть, як карта ляже.

P.S. наостанок показую вам кіску.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
н
неписьменниця@delibertatium

пишу есе про все

246Прочитань
8Автори
11Читачі
На Друкарні з 4 червня

Більше від автора

  • мені 22 і я люблю слухати музику (ні)

    Прослухавши пару композицій я задалась питанням: чому я не слухаю часто музику? Як не любителька саморефлекції я не хотіла довго про це думати. Раптом я перенеслась у холодний литовський ранок, де опускався туман.

    Теми цього довгочиту:

    Особисте Есе
  • Реве та стогне…

    Ситуація схожа щось на те, що коли у тебе проблеми з якимось сервісом, то ти спочатку сам розбираєшся, а потім терпець уривається, і ти вже ловиш себе на тому, що кричиш на нещасну дівчину колцентру, яка там працює не від хорошого життя напевне. І ти потім себе картаєш за це.

    Теми цього довгочиту:

    Особисте Есе

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається