Трохи цікавого про ПАД — найскандальніша спільнота Друкарні

Під час підготовки цього допису я пережив найширший спектр емоцій: ностальгія, крінж, сум (де Ольця?) і так далі по списку. Я не можу все це тримати в собі, тому зроблю так, щоб ви теж змогли пропустити це через себе.

Почнемо з варіацій її назви. Якщо ви читали мій довгочит про спільноти друкарні, то знаєте, що першою назвою групою була Анти-Друкарня, але скільки і яких було альтернатив ви й не здогадуєтесь. Ось вам кілька опитувань з цими варіантами:

Як ви бачите тут немає актуальної назви. Вона утворилася з двох переможців у фіналі, от і все.

Крім того, більшість критики, обговорень та "розслідувань" відбувається саме тут. Ось вам перший плагіатор на друкарні. Я про нього уже розповідав в одному з випусків Таки рубрики.

Також багато приколів з довгочитами різних авторів. А головне це багатогранність політичних поглядів: анархо-фемінізм, анкап, анархо-примітивізм. В цілому це і все, але кому потрібно більше?

В будь-якому випадку в спільноті часто з'являються люди, які працюють над розвитком друкарні, тому ви можете зайти туди та запитатися про щось (не факт, що буде відповідь, але головне надія).

Ще одна класна річ в спільноті це те, що я там вибираю людей для колаборацій, тому якщо ви хочете взяти участь в таких дописах, то можете приєднуватися або навіть написати мені в особисті з таким проханням. Я саме скоро буду створювати щось таке.

Що ж це все, залишу тут ще пару скриншот для вас, щоб ви могли зрозуміти справжні переваги ПАД.

Ну і звісно, перші повідомлення в спільноті

Якщо ви хочете підтримати мене та отримувати доступ до таких дописів, то підпишіться на мене на buymeacoffee.

Ось вам посилання на ПАД: посилання

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.7KПрочитань
8Автори
101Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Коли ти один з тих хто бачив той армагедон який там твориться, хтивки, расистські анекдоти(привіт Вонті), чорний гумор(я) і тому подібне

Вам також сподобається