Про персонажів “Мольфаріуму”

У минулому дописі я розповідала Вам як створити власного персонажа, а тепер хочу поговорити про персонажів своєї фентезі-трилогії “Мольфаріум”, а саме: Ясю Линник, Плюща Максима та Громенко Ксенію.

головні герої “Мольфаріуму”. всіх намалювала @av.ramenko

Я дібрала цікаві факти до кожного із цієї трійці. Один головний герой — п’ять фактів про нього.

Почнімо із моєї улюбленої миколаївської принцеси, Ясі:

Факт №1. У першій чорнетці книги Яся час від часу використовувала відбірний яскравий мат. Утім, ми з моєю редакторкою дійшли думки, що треба це зацензурити, і надалі замінювали матюки іншими словами. Але знайте — у житті Яся матюкається, як сапожник ахаха

Факт №2. У мовленні Ясі я часто використовую (або намагаюсь) миколаївські словечки, такі як "затирачка" (замість "гумка"), а також суржик, вислови типу "чортішо і збоку бантік" тощо.

Факт №3. Яся за знаком зодіаку — липневий Рак.

Факт № 4. Вона ДУЖЕ любить пити каву (із цукром), а із солодкого любить все, що шоколадне із шоколадом під шоколадом.

Факт №5. Невеликий спойлер — я як авторка не бачу Ясю в парі із жодним персонажем "Мольфаріуму". Для мене вона — сильна, незалежна і вільна від стосунків))

Далі — зустрічайте київського мажорчика Макса Плюща, у це життя він залітає з ноги:

Факт №1. Він народився у грудні, тож за знаком зодіаку хлопець — Стрілець!!

Факт №2. Макс бісексуальний. І якщо Вам у тексті здається, що йому подобається дехто чоловічої статі, то Вам не здається.

Факт №3. Я помітила, що саме ЙОГО гардеробу та зовнішньому вигляду я приділяю найбільше уваги. Хоча я загалом дуже уважна до елементів одягу кожного, але Макс — це окрема історія) Від пірсингу до різнокольорових кросівок — саме його образ я бачу дуже яскраво і детально. Можливо, тому що його "панківський" стиль мені ближчий, аніж будь-кого ще із персонажів.

Факт №4. Макс погано відчуває межу між тим, де можна сказати, а де краще промовчати. Він хоч і намагається, а проте не надто емпатичний, тож часто може випадково або образити, або просто змолоти дічь повну. Іноді я його дуже відчуваю, тому і діалоги з ним даються мені найпростіше.

Факт №5. Хоч Макс і веселун, і жарти в нього класні, і душою компанії його запросто назвати, а проте... за цим ховається травма. Кожен із моїх персонажів ховає глибоко в собі таємниці та внутрішні проблеми. Які? — я закликаю Вас дізнатися під час читання!

І остання — харківська фурія Ксюша Громенко


Факт №1. За знаком зодіаку Ксюша — Водолій, і народилася вона в лютому.

Факт №2. Ксюша ОБОЖНЮЄ слухати пісні Лани Дель Рей (і будь-яку сумну музику також), аніме Хаяо Міядзакі та секонд-хенди.

Факт №3. За всю книгу (не тільки те, що зараз опубліковане на читацьких платформах) Ксюша точно закотила очі більше 20 разів. І це ж тільки те, що ми бачили — а скільки всього залишилось за кадром!! Ходять плітки, що вона закочує очі по десять разів на день ахахах

Факт №4. Ксюшу я написала як збірний образ із одразу трьох людей: мене і двох близьких мені подруг. Можливо, саме тому частини від її особи даються мені найважче.

Факт №5. Я маю в своїх закромах спіноф, присвячений Ксюші, і планую його опублікувати разом із ще декількома спінофами до "Мольфаріуму", які вже маю, та все руки не доходять :(

І додатковий, бонусний факт про всіх трьох: усім їм можна написати на character.ai

Ясі Линник — https://beta.character.ai/chat?char=5fXzwm69xEl5u9hzyukU8u7h-WxZqF9wE-yu70I1NsU

Плющу Максиму — https://beta.character.ai/chat?char=SgjUcrk-WYMPCn4eoADwszL56jD0FBYln9dAs7pxhps

Громенко Ксенії — https://c.ai/c/5ndefc7gBB2oahZxBvIS1w4UH3h-7j2h8PHQdkY9FPg

Попередження! Усе, що пишуть боти, згенеровано AI. Вони можуть писати інформацію, що не відповідає канону, неправдиву інформацію, або такі повідомлення, що містять образливий контент. Не сприймайте це серйозно — просто насолоджуйтеся спілкуванням із персонажами моєї книги)

А якщо Ви ще не знаєте, що таке “Мольфаріум”, то читайте про це у цьому дописі.

Всім тепла — і побачимось у наступних довгочитах 💓

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Лія Гако
Лія Гако@lia_gako

художниця слова

428Прочитань
14Автори
12Читачі
На Друкарні з 31 липня

Більше від автора

  • Закінчила писати книгу

    Давненько мене тут не було. Утім, повернулася я не з пустими руками — я дописала першу книгу трилогії “Мольфаріум”. Офіційно.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Як вийти із письменницького блоку?

    Іноді будь-який письменник може стикнутися із такою проблемою, як письменницький блок: нічого не пишеться, хоч і хочеться; нічого не хочеться, хоч і треба писати...Та як вийти із цього стану?

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Сповідь про довгий шлях письменницької самотности та настанова читачам

    Ти — письменник. Я знаю, що тобі важко, та іноді хочеться опустити руки. Але... просто прочитай це. Ти — читач. Якщо хочеш краще зрозуміти письменників — просто прочитай це.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається