Таки новий випуск цікавої для багатьох рубрики. Минулого тижня я повністю впевнився, що статичний список категорій не буде працювати довго. Отже, на цей раз я спробую поекспериментувати (як і у всьому контенту). Ніяких особливих категорій, ніяких обмежень, ніякої об'єктивності. Слава анархізму, слава батьку нашому Махно.

Програмування

Першим дописом мені попалася тематика програмування. Чи користуєтеся ви ChatGPT? Тоді вам стане цікаво, як він працює. Розбирання всіх тонкощів цього ШІ буде занадто довго та складно, тому ось вам зрозуміле пояснення самої концепції Як працює ChatGPT простими словами від автора Roman K.

Лампова розмова

А ось вам довгочит для прочитання з чаєм. Звісно, ніякої нової інформації для нас, але це цікавий опис досвіду ще одної “божевільної” та того самого дитячого здивування. Спогади та роздуми про українську мову за чашечкою кави від авторки Старк. Приємного читання)

Мемна психологія чи психологія мемів

Якщо ви думаєте, що мем це прикол в інтернетах цих молодіжних, то я вас можу розчарувати, але це не так. Саме поняття має набагато ширше значення. Про це і більше ви зможете прочитати в Свідомість складається з мемів і це не мем від авторки Сироманки🧀. До речі, я хочу й тут привітати її зі сотнею читачів. Спільну справу робимо, громадяни.

Проза

Хтось там просив прозу на кожний день, то ось вам цілий збірник коротких оповідей. Невеличкі непов'язані між собою історії/уривки історій від автора НН з Мелітополя. Кожний твір має свою, атмосферу, тому читаються класно і хочеться побачити продовження до деяких з них. Ставте аватарки.

Міфологія

В останній час бачу велику цікавість до міфології України та світу загалом, тому гріх було не добавити сюди цей розділ. Про смерть Бальдра, причетність Локі і початок кінця від автора Kleo. Автор пише багато про скандинавську міфологію і це скоріше рекомендація автора для людей, які цікавляться.

Післямова

Ще один експериментальний випуск. Але зараз я б хотів отримати якийсь фідбек. Чи це краще за минулий формат? Чи ви читаєте дописи з випусків? Чи може ви маєте пропозиції для покращення рубрики?

В будь-якому випадку дякую та не забудьте про оплески. До зустрічі в новому дописі 👋

Ну і обіцяю попрацювати трохи більше на наступний тиждень)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.7KПрочитань
8Автори
100Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Хотілося б повнішого огляду на довгочити, бо він ніби є, але так то його нема

Вам також сподобається