Ті самі моменти: Мої записи сьогодення

Автор: Rebe Pascual. Опубліковано на Unsplash
Це тема від першої творчої спілки, об'єднання авторів. Де кожен отримує якусь певну тему та розписує її своїми словами. У кожного свої погляди та думки. Тому кожен описує щось своє, не відходячи при цьому від абстрактноі теми. Ці рядки - моє розуміння цієї теми у ці дні.

Багато із нас насправді не може прийняти своє "Я". Я також усе своє життя був таким. Я зовсім не замислювався над власними проблемами і майже не приділяв увагу своєму здоров'ю, самопочуттю. Я часто ставив когось вище себе, роблячи когось щасливим незважаючи на себе.

Але нещодавно з допомогою однієї людини я нарешті по справжньому усвідомив чого хочу в житті та нарешті зміг побачити свою дорогу. Можливо це буде звучати по дурному, але це набагато важливіше ніж здається. Саме такі моменти зараз я можу назвати "Тими самими".

Це моменти, які змінюють твої погляди. Це моменти коли ти відчуваєш, що хочеш жити. Коли проста прогулянка знову може принести задоволення.

Перепрошую, щось мене понесло в роздуми. І так, що я хотів би вам сказати? Багато із нас усе життя скаржаться на болі в голові або в спині, шиї чи ще десь, на постійну втому чи вигорання. Але при цьому будуть стверджувати собі, всім іншим що із ними все в порядку. Багато людей до останнього відкладають похід до масажиста чи вважають що вони посплять та все пройде, але з кожним днем нічого не змінюється, а інколи навіть погіршується. Хоч усього кілька сеансів можуть позбавити від хронічного легкого болю та допомогти розслабитися. Звісно якщо у вас серйозніші проблеми без серйозного обстеження та можливо лікування не обійдеться. Не ігноруйте своє здоров'я.

У нас досі живе думка, що до психолога йдуть тільки хворі на голову, хоча звичайний сеанс може допомогти розібратися із думками та позбавитися депресивного стану, який багато хто вважає нормальним. Ні це не нормально, і зараз я це розумію. Більшість людей не будуть сприймати думку що з ними щось не так, поки ситуація не дійде до критичної точки.

Задумайтеся над собою, над своїми думками та відчуттями. Якщо ви ловите себе на думці, що уже кілька днів або навіть років вас щось болить, то важливо перевіритися щоб з часом це не стало серйозною проблемою для здоров'я. Або ж ви почуваєтеся емоційно нестабільним, втомленим без причин чи відчуваєте байдужість або депресивність - це також може бути сигнал вашого організму про те, що приблеми присутні. І їх не варто ігнорувати.

Післямова: не ігноруйте сигнали вашого організму, не варто соромитися своїх проблем. Такі проблеми вирішуються із допомогою спеціалістів: просто спробуйте прийняти думку що  вам це потрібно.

P.S. Стаття написана в рамках творчої рубріки першого об’єднання авторів “Друкарні”, якщо цікаво - доєднуйтесь: https://t.me/+qQqa09elPA8xN2Ji

Ознайомитися з роботами конкурсу та їхніми авторами можна за посиланнями нижче:

Таки Роман та його Різні думки “Ті самі моменти” — Перша колаборація авторів

Результат пошуку та його Ті самі моменти, коли все існує лиш для тебе.

Дмитро Холодняк та його Різні думки. Ті самі моменти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Степан
Степан@stepan

637Прочитань
7Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Звідки повертають крила

    Вона стояла перед ним: очі повні здивування, на обличчі змішані емоції.

    Теми цього довгочиту:

    Проза
  • Фотографії спогадів

    Ніч, на вітрі догорає остання сигарета,

    Теми цього довгочиту:

    Вірш
  • Вірші про залізницю

    Нічні вокзали, і в правду, Місця дивовижні

    Теми цього довгочиту:

    Вірші

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається