“Мольфаріум”: українське підліткове фентезі та текстова рольова гра в одному флаконі

Вітаю, мандрівниче!

Я — Лія Гако, авторка майбутньої трилогії українського підліткового фентезі “Мольфаріум”.

обкладинка першої книги трилогії. дизайнерка обкладинки @av.ramenko

Зараз я поступово викладаю на читацькі платформи першу книгу трилогії та почала працювати над другою.

Але нумо ближче до справи: що таке “Мольфаріум”?

Це історія про підлітків для підлітків (і для дорослих також!!).

Це — інклюзивне видання. У ньому я намагалась якомога краще передати особистісне різноманіття героїв: на сторінках книг Ви знайдете людей із різним баченням Всесвіту, різними сексуальними орієнтаціями (від гетеро до асексуальних), зовнішніми ознаками (є хлопець-альбінос, дівчина із гетерохромією), релігійними поглядами (як мольфари-язичники, так і Яся-атеїстка), іншими особливостями (хлопець із дуже чутливою шкірою рук) тощо. Я повністю підтримую особистісне різноманіття, тому хочу, аби на сторінках моєї історії якщо не кожен, то багато хто міг знайти себе.

"Мольфаріум" — це набагато більше, ніж просто книги. Це моє бажання висловити всім підліткам німу підтримку. Я знаю, що їм — і не тільки їм — складно. Цей текст — моя спроба або відволікти їх, або допомогти їм знайти вихід. Кожна людина, що читає мій текст, має зрозуміти: її проблеми важливі; вона важлива; її бажання, мрії та прагнення мають значення; вона має значення.

Це історія про звичайних підлітків із Миколаєва, Києва і Харкова – Ярославу Линник, Плюща Максима та Громенко Ксенію, – які в один день… потрапляють у чарівний світ ✨ та стають учнями магічної школи “Мольфаріум”. На них очікує безліч цікавих пригод, труднощів та проблем, які вони мають вирішити, щоб стати справжніми мольфарами та виконати пророцтво… Але не лише світ магії – реальне життя також потребує від них стійкості та сміливості бути собою. Це історія, яка підіймає важливі та складні питання особистості, дорослішання та непорозумінь з оточенням.

До того ж, "Мольфаріум" інтерактивний. Мольфаріум має свій сайт, текстову рольову гру (я лишень на днях її запустила, тож набір учасників триває ахахх), можливість спілкуватися із ботами героїв (на сайті або в моєму інстаграмі є покликання). Також я планую створити усілякі тести накшталт "Хто ти із Мольфаріуму?", "Хто ти: мольфар, відьма чи характерник?" тощо. Утім, до цього ще мають дійти руки.

Але про що це я!! Набір у текстову рольову гру за мотивами “Мольфаріуму” триває! Створіть свого персонажа, напишіть власну історію, відкрийте для себе новий, ще незвіданий бік “Мольфаріуму”! Пориньте у світ магії, станьте мольфарами.

А якщо ще не читали першу книгу трилогії “Мольфаріум. Обрані пророцтвом”, то хутчіш біжіть знайомитись із сюжетом та сеттінгом на будь-якій зручній для Вас платформі.

Я публікуватиму тут інформацію про себе та свою творчість, розповідатиму ще більше цікавого про “Мольфаріум”, тож… залишайтесь.

Всім тепла 💓

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Лія Гако
Лія Гако@lia_gako

художниця слова

387Прочитань
14Автори
11Читачі
На Друкарні з 31 липня

Більше від автора

  • Закінчила писати книгу

    Давненько мене тут не було. Утім, повернулася я не з пустими руками — я дописала першу книгу трилогії “Мольфаріум”. Офіційно.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Як вийти із письменницького блоку?

    Іноді будь-який письменник може стикнутися із такою проблемою, як письменницький блок: нічого не пишеться, хоч і хочеться; нічого не хочеться, хоч і треба писати...Та як вийти із цього стану?

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Сповідь про довгий шлях письменницької самотности та настанова читачам

    Ти — письменник. Я знаю, що тобі важко, та іноді хочеться опустити руки. Але... просто прочитай це. Ти — читач. Якщо хочеш краще зрозуміти письменників — просто прочитай це.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається