Кращі садові ножиці (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

Топ-8 лучших садовых ножниц – Рейтинг 2023 года

Багато користувачів, спочатку націлені на купівлю секатора, помилково вважають, що до цієї категорії входять і садові ножиці. Це не так! Другий сегмент товарів відрізняється тим, що включає одразу два леза, кожне з яких знаходиться безпосередньо у робочій зоні. У секаторах одне лезо є різальним, а друге виконує роль опори. Тому краще підходять для швидкого зрізу. У свою чергу, ножиці для саду краще підходять для об’ємних робіт, коли потрібно постригти кущі або огорожу. Про такі пристрої і поговоримо в нашому рейтингу найкращих садових ножиць 2024 року. Відразу зазначимо, що вони можуть бути двох типів:

  1. Дворучні моделі – більше орієнтовані на об’ємні роботи, включаючи обрізку гілок, а також кущів;

  2. Одноручні моделі – чудово підходять для виноградників, квітників.

Ми не розмежовуватимемо товари за габаритами. На наш погляд, важливіше приділити увагу дрібниці (типу кромки), від чого також залежить сфера застосування таких ножиць.

Найкращі садові ножиці з хвилястою кромкою

У таких виробах леза мають хвилясту форму, що дозволяє ефективніше захоплювати гілки, вони не прослизають. Відповідно, результат роботи виходить більш рівним.

Відмінний вибір для хвойних чагарників!

TOPEX 15A311

Лучшие садовые ножницы

Відкриває топ садових ножиць модель із якісною хвилеподібною кромкою та доступною ціною від TOPEX серії 15A311. Непоганий винахід для щільних чагарників має довжину 55 сантиметрів. Леза при цьому мають довжину 20 сантиметрів. Важливо, що воно отримало якісне тефлонове покриття. Власне, навіть на вигляд цих ножиць для саду зрозуміло, що виготовлені вони «на совість». Це стосується і ручки, і дизайну. Рукоятки мають правильну ергономіку, що дозволяє працювати протягом тривалого часу. Виробник також використовував гуму, щоб ручки не вислизали з долоні.

Сервіс

Ціна: від 645 грн

E-katalog

Переглянути на сайті

Плюси:

  • добрі ручки;

  • тефлонове покриття;

  • сфера застосування;

  • доступна вартість.

Мінуси:

  • залишилося мало у продажу.

GRUNTEK 295303635

Лучшие садовые ножницы

Список відносно недорогих садових ножиць поповнює ще один якісний інструмент для огорожі серії GRUNTEK 295303635. У цього виробу леза мають довжину 25 сантиметрів, і вони створені із загартованої сталі. Тобто, цей товар трохи більший, але виглядає набагато масивніше через менш акуратний дизайн. Загальна довжина інструменту складає 63,5 см. Користувачі відзначають оптимальний кут різу, а також якісний центральний гвинт. З його допомогою можна здійснювати регулювання натягу лез. Невелику вагу можна пояснити використанням алюмінієвих ручок. Важливо, що вони отримали накладки, що запобігає ковзанню виробу.

Сервіс

Ціна: від 550 грн

E-katalog

Переглянути на сайті

Плюси:

  • добрий центральний гвинт;

  • кут різання;

  • оптимальні розміри;

  • невисока ціна.

Мінуси:

  • викликаючий дизайн.

Yato YT-8824

Лучшие садовые ножницы

Якщо не знаєте, які вибрати садові ножиці з хорошим краєм, рекомендуємо звернути увагу на серію Yato YT-8824, що підтримує регулювання довжини в діапазоні від 69 до 89 сантиметрів. Щодо довжини самих лез, то вона становить 21 сантиметр. Пристрій отримав чудову профільовану ручку, якісний центр. Ножі створені із міцної сталі маркування SK5, чим обумовлена надійність та досить високий цінник. Високовуглецева сталь стоїть на рівень вище. Зате прилад не боїться сколів та передчасного стирання, що характерно для дешевих ножиць. Крім того, верхня частина лез покрита політетрафторетиленом.

Сервіс

Ціна: від 900 грн

E-katalog

Переглянути на сайті

Плюси:

  • добрі леза;

  • якісна гайка;

  • зручні ножиці;

  • надійний бренд.

Мінуси:

  • не низька ціна.

Fiskars 114730

Лучшие садовые ножницы

Кращі садові ножиці для кущів 2024 року – це модель з хвилястою кромкою серії Fiskars 114730, леза якої зроблені зі сталі з антифрикційним покриттям. Ефективний садовий інструмент також приваблює зручними ручками, створеними за допомогою армованого скловолокна та поліпропілену. За коментарями садівників можна зробити висновок, що інструмент легко та комфортно тримати в руках, він не скількох у долонях. Виходячи з відгуків, ми також зробили висновок, що гостроти та міцності вистачає, щоб різати сухі гілки фруктових дерев із товщиною, аж до 15 міліметрів. Відповідно, ножиці мають досить широку сферу застосування та лаконічний дизайн.

Сервіс

Ціна: від 1399 грн

E-katalog

Переглянути на сайті

Плюси:

  • добра пружина;

  • якість лез;

  • надійність інструменту;

  • відмінні ручки.

Мінуси:

  • не знайдено.

Кращі садові ножиці із зазубреною кромкою

Суть таких інструментів в тому, що вони забезпечують якіснішим контактом з поверхнею гілок та іншими порослями. Відповідно, ймовірність прослизання по гілці буде нижчою.

Такий інструмент краще підходить для роботи з гілками.

Vitals HS-600-01

Лучшие садовые ножницы

Рейтинг садових ножиць поповнює Vitals HS-600-01. Леза цього інструменту виготовлені з карбонової сталі та отримали тефлонове покриття. Це відносно недорогий продукт, призначений для обрізання кущів, а також невеликих гілок. Рукоятки отримали відносно недороге покриття, але нарікань зручності захоплення у покупців немає. Ми теж згодні, що леза важливіші за накладки. Тут вони із ABS-пластику. З недоліків можна відзначити лише значну вагу. Через 1,2 кілограмової маси важко собі уявити тривалі робітничі сесії. Тим не менш, нерідко міцність того варта.

Сервіс

Ціна: від 354 грн

E-katalog

Переглянути на сайті

Плюси:

  • міцна конструкція;

  • довговічні леза;

  • підходить для гілок;

  • лояльна ціна.

Мінуси:

  • важкі ножиці.

Gartner 80001014

Лучшие садовые ножницы

Кращі садові ножиці 2024 року для гілок з точки зору ціна/якість – це модель Gartner 80001014. Виріб високого класу якості отримав амортизацію у вигляді гумових накладок (TPR) та ергономічні ручки. Відмінне рішення не тільки для огорожі, а й гілок. Звичайно ж, леза створені із міцної сталі. Сумніватися у надійності цієї лінійки не доводиться і через гарну репутацію торгової марки. Довжина інструменту складає 600 міліметрів при довжині ріжучих елементів 230 мм. Жодних нарікань до зручності експлуатації виробу не виявлено.

Сервіс

Ціна: від 331 грн

E-katalog

Переглянути на сайті

Плюси:

  • оптимальні розміри;

  • зручна форма;

  • добрі леза;

  • відмінні ручки;

  • непоганий бренд.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як правильно вибрати садові ножиці?

Визначившись із габаритами, крайкою та цілями в цілому, слід враховувати ще ряд важливих характеристик, якщо Ви не знаєте, як вибрати гарні садові ножиці. Розглянемо:

  1. Матеріали лез – найнадійнішими ножами вважаються вироби із загартованої сталі. Це необхідно враховувати при купівлі ножиць для різання товстих сучків та гілок;

  2. Форма пружини – на наш суб’єктивний погляд, найзручніші моделі мають плоску пружинку, але й спіраль нерідко виправдовує очікування.

  3. Матеріали ручки – можуть використовувати пластик, фіберглас, дерево. Тут важливіша якість реалізації та форма конструкції.

  4. Бренд – щоб не перераховувати всіх виробників зазначимо, що ми вибрали товари тих компаній, які вже заслужили на довіру та хорошу репутацію.

  5. Вартість – ключовий критерій, що аргументує вибір у 90% випадків. Говорячи про ножиці, тут все залежить від габаритів, ціни лез та зручності. Останнім критерієм не варто нехтувати.

Читайте відгуки, а також публікації інших джерел інформації, щоб визначитися із покупкою.

Які ножиці для саду краще купити у 2024 році?

Ми постаралися розглянути різні варіанти такої садової техніки з погляду ціни, форм-фактору та сфери застосування. Якщо Ви не знаєте які купити садові ножиці в Україні, також рекомендуємо врахувати досвід інших покупців за допомогою вивчення коментарів на різних майданчиках. Висновок автора наступний:

  1. Хороший ножиці для мохових кущів – TOPEX 15A311;

  2. Надійні ножиці для саду – Fiskars 114730;

  3. Кращі ножиці із зазубреною кромкою – Gartner 80001014.

У міру виявлення цікавих пропозицій ми з ними ділимося в наших соціальних мережах, підписуйтесь!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

167.3KПрочитань
2Автори
33Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається