Осіння пора тільки-но розквітає. Які серіали наблизять відчуття комфорту від листопаду?

Помірна похмурість за вікном і залишки пожовклих листків на тоненьких гілках пробудили всередині мене ностальгію за текстовими розмовами про серіали. Це стало натхненням надрукувати другий довгочит на просторах «Друкарня», де перший присвячений віршам.

01. «Твін Пікс»

Дейл Купер

Геловін промайнув майже непомітно, оскільки моє перше й останнє святкування відбулося у тринадцять років. Але цього року я провела містичній вечір за завершенням перегляду першого сезону серіалу «Твін Піск». Поціновувач кави, спеціальний агент ФБР Дейл Купер, прибуває у маленьке містечко, яке на перший погляд здається привітним і спокійним. У тихому болоті чорти водяться, чи не так? Якщо вашому серцю близькі детективні повороти та внутрішній естет потребує краси перед очима, я не можу не рекомендувати переглянути цей серіал.


02. «Ганнібал»

Ганнібал Лектер та Вілл Ґрем

Дивитися очима вбивці та збирати ним полишені пазли, щоб спинити цикл вишуканих вбивств. Яка ціна вміння «входити в розум» тих, хто безжально відбирає чужі життя? Чи готові ви зануритися у темні куточки людської душі? «Ганнібал» – серіал, який не вичерпується одним переглядом. У ньому поєднуються елементи детективу, трилера та психологічної драми. Коли творча криза дихала мені у потилицю, я знаходила в ньому натхнення для естетичних обробок та написання віршів. Якщо ви перестали бачити красу у кожному моменті, то спиніться для того, щоб подивитися цей серіал.


03. «Чародійки»

Прю Галлівел

Сьогодні ви організовуєте своє життя за класичним сценарієм: «робота – дім – стосунки», а завтра – боротьба з демонами стає вашою новою буденністю. Сімейний будинок, який пережив смуток та ділився радістю з багатьма поколіннями, стає вашою фортецею, де на горищі ховається ключ до вирішення майже усіх проблем – це книга. Чи готові ви зануритися у магічний світ, у якому відсутнє поняття «стабільність»? Подати назву цього серіалу не так просто, оскільки канал «1+1» висунув сексистський переклад, який перейнявся іншими каналами – «Всі жінки відьми». Тому запропоную варіант назви «Чародійки», про який вперше довідалася від своєї подруги, але полишу старий через його відомість.


04. «Справжній детектив»

Раст Коул та Мартін Гарт

Його можна сприймати як нетипового одинака, який мислить поза межами загальноприйнятих норм. Його думки, навіть як детектива, можуть здаватися багатьом незрозумілими. Насправді, все має набагато глибше значення, ніж може здатися на перший погляд, оскільки тут присутні елементи екзистенційної філософії. Якщо ви любите детективні розслідування, то перший сезон серіалу «Справжній детектив» є одним з найкращих представників детективного жанру. Однак, я б не рекомендувала цей серіал для перегляду людям з хронічною депресією або іншими психічними порушеннями. Картина має складну психологічну структуру та може викликати відчуття безнадії.


05. «Цілком таємно»

Фокс Малдер та Дейна Скаллі

Агент Малдер вірить у таємне і невідоме, і ця віра не згасає, незважаючи на те, що суспільство вважає його диваком. Він продовжує зусилля у пошуках відповіді, керуючись спогадами про своє дитинство, навіть тоді, коли його напарниця, Агентка Скаллі, не вірить у його дослідження. Я не встигла переглянути всі сезони серіалу, але все одно рекомендую його вам. Якщо ви любите паранормальні явища, то серіал «Цілком таємно» обов'язково вам сподобається.


06. «Вічність»

Генрі Морґан та Джо Мартінес

Питання «життя і смерті» періодично виникає у свідомості людей, навіть якщо ми не прагнемо постійно повертатися до нього. Наші думки збагачуються, наші роздуми закреслюють попередні висновки. Перед нами з'являється персонаж у старомодному одязі, який здається в'язнем певної епохи. Разом з цим незвичайним патологоанатом із Нью-Йорка ми вирушимо у світ детективних розслідувань. Ласкаво прошу до невеликого серіалу «Вічність», який рекомендую споглянути, щоб відповісти на запитання: «Чи хочу я жити вічно?».


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
квітонька🌜
квітонька🌜@floressa

вона писала, щоб квітла душа.

231Прочитань
12Автори
12Читачі
На Друкарні з 28 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається