Кращі магнітоли (1DIN та 2DIN) - Рейтинг 2024 року

Сьогодні практично нереально знайти автомобіль, позбавлений автомагнітоли, тому що це справді корисний винахід, здатний забезпечити водія музичним супроводом у будь-якому шляху.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Автомагнітоли та ще 1 тема

Том 3. Збірка драблів 2. Знайомство з Юрі та Лілі!

https://t.me/chaysexual авторка арту Кенді пішла у салон краси. Вона була записана на манікюр до хлопця, і це ні краплі не бентежило її: цей хлопець майстер своєї справи, вона бачила його роботи, і вони викликали у неї захват...

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Персонажі та ще 4 теми

Збірка моїх старих віршів

Я вже давно пишу поезію та прозу, в цьому довгочиті Ви можете ознайомитися з частиною моєї старої, я б навіть сказав, архівної творчості. Приємного читання!

Теми цього довгочиту:

Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.
Поезія та ще 1 тема

Навчання в Empat School

Не так давно завершилось моє навчання в Empat School за напрямками Flutter Fundamentals та Full Stack. Якщо коротко - то це неймовірний досвід про зустріч з неймовірними людьми, офігезний досвід, потужний буст в знаннях та пізнання чогось нового.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Навчання та ще 4 теми

Лістинг onchain. Як не втратити гроші та створити акаунт на біржі ОКХ?

Команда chain game повідомила що у гравців є два дні аби привязати гаманець та не втратити свої накоплені монети. В цій статті ми розповімо що робити.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Onchain та ще 4 теми

Гра Catizen зайняла четверте місце в Телеграм, після Notcoin, TapSwap і Хомяка

Інноваційна гра на платформі Telegram, створена в екосистемі блокчейну TON, досягла вражаючих результатів за два місяці після свого запуску. За даними PANews, кількість користувачів гри перевищила 17 мільйонів.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Catizen та ще 4 теми
Залишили оплесків 14

Американські бізнес-ідеї, яких немає в Україні

Розвинені ринкові відносини та передові технології дають змогу реалізовувати незвичайні стартапи, яких досі не було в інших країнах.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Добірка Бізнес-ідей та ще 3 теми

Топ-5 кращих товарів для кухні з Aliexpress - Рейтинг 2024 року

Вибір товарів для кухні на AliExpress може мати кілька переваг, які ми врахували перед створенням добірки кращих товарів 2024 року:

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Aliexpress та ще 2 теми

«Я ціную книжки, що дарують емоції, надихають на власні вигадки й водночас чогось навчають» Валерія В. Растет. Інтервю з авторкою

Перше фентезі від видавництва «Віхола», відразу ж від української авторки, і відразу перша книга циклу з семи (!) частин! Хіба не вражає? Сьогодні розмовляємо з Валерією В. Растет, авторкою фентезі-роману «Поклик», першою книгою гепталогії «Хроніки червоних лисиць»!

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Інтерв'ю та ще 4 теми
Залишили оплесків 10

MEZO Network | отримуємо дроп за стейкінг BTC

MEZO Network - це Layer 2 для BTC, який спрощує володіння BTC через T BTC і підтримує модель подвійних винагород. Проект залучив $21 млн інвестицій від провідних фондів. Зараз можна застейкати BTC, щоб заробляти поінти, які в майбутньому можна конвертувати в токени MEZO.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Mezo та ще 4 теми

Як я заробив на крипті 240$ за 4 дні на абсолютному пасиві

Отож, з Tronix не заробляє лише лінивий, або той хто боїться інвестувати свої кошти у майбутнє. Tronix - це не просто вклав, та вивів кошти», Tronix - повноцінна екосистема, яка постійно розвивається та створює нові проекти. Програма дійсно виплачує кошти своїм інвесторам.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Криптовалюта та ще 3 теми

TapSwap: Чи варто витрачати гроші на подвоєння монет? Останні оновлення та можливості

TapSwap. Платформа активно розвивається, впроваджуючи нові функції та можливості. У цьому огляді розглянемо останні оновлення TapSwap та можливості для заробітку, а також обговоримо, чи варто витрачати гроші на подвоєння монеток.

Картинка довгочиту

Теми цього довгочиту:

Tapswap та ще 4 теми
Залишили оплесків 37Кількість коментарів 1

Хавєр Блас, Джек Фарчі. Світ на продаж. Враження від перекладу

А ось і ще один мій переклад. Книжка «Світ на продаж. Як трейдери заробляють на ресурсах Землі» відчиняє двері у світ компаній, що торгують сировиною й сільськогосподарською продукцією. Вони не надто публічні, а коли про них і стає відомо, то хіба що внаслідок скандалів.

Теми цього довгочиту:

Економіка та ще 3 теми