Заробляєм в PixelTap: Огляд, переваги та перспективи та Airdrop

Цей додаток нагадує Notkoin і Hamster Kombat. Розглянемо переваги цього проекту та знайдемо відповіді на питання: чого варто приєднатися до PixelTap і чого очікувати?

Чого варто приєднатись до проекту?

Одне з ключових переваг PixelTap — прозорість проекту, де вся інформація про розробників відкрита та доступна з самого початку запуску.

Pixelverse — це відома комплексна платформа для різноманітних цифрових активностей, пов'язаних із криптовалютами. Це проект "Play-to-Earn" (P2E), що представляє собою цілу екосистему в світі кіберпанку. Він розроблений командою з 35 професіоналів, включаючи досвідчених гейм-дизайнерів та розробників HTML5 та Web3.

Проектом керують Кирило Волгін, творець додатка Step App, та Mamad, який брав участь у розробці гри Cross The Ages. У проект інвестували такі великі фонди, як BitScale Capital, Kairon Labs, Maven, Metabros, BDE Ventures, Owl Ventures та GDA Capital. Завдяки цьому Pixelverse залучив десятки мільйонів доларів інвестицій.

Чому варто взяти участь у Airdrop Pixel Tap?

  • Інноваційний Ігровий Процес: Механізм tap-to-earn та PvP бої роблять PixelTap захоплюючою та цікавою.

  • Привабливі Можливості Заробітку: Завдяки багатьом способам заробітку балів, включаючи реферали, PixelTap пропонує значний потенціал заробітку.

  • Сильна Спільнота: Активна спільнота та регулярні оновлення від команди Pixelverse забезпечують динамічне та підтримуюче середовище.

Як почати грати?

  • Для того, щоб розпочати гру переходимо в //Телеграм//, запускаємо бота PixelTap

  • Концепція з майнінгом проста — збираєте коїни, які збираються 8 годин, але їх можна забрати будь-якої миті, натиснувши на кнопку «Клейм». Не потрібно оновлювати таймер, майнінг працює у пасивному режимі.

Щоденні винагороди
  • Збирайте нагороди за щоденний вхід у гру, а також за виконання спеціальних завдань у розділі «Нагороди». Там же можна щодня виконувати квест з комбо картками. Актуальний ключ до щоденного квесту ви можете знайти у моєму Telegram-каналі.


Щоденні Комбо картки

Бойова система PixelTap

  • На вкладці «Бій» вам необхідно придбати свого першого «питомця». Покупка наступного «питомця» буде доступна через 24 години.

  • Покращуйте бойові характеристики свого «питомця», це дозволить частіше перемагати у PvP-сраженнях та збільшити вашу швидкість майнінгу.


Розділ бій

У розділі «Бій» можна змагатись з іншими учасниками, і у випадку перемоги ви отримуєте додаткові монети, у випадку поразки — втрачаєте свої.

Бойова система досить проста. Ваша задача — наносити удари, використовуючи тапи по екрану у виділених спеціальним кругом областях. Чим швидше і точніше ви це робите, тим більший урон наносите супернику.

Друга частина бойової системи — Супер удар. Потрібно вибрати одну з 4-х доступних для атаки зон. У випадку успіху, якщо противник не захистив цю зону, ви наносите значний урон. Далі потрібно вибрати зону для захисту. Якщо вгадаєте, куди противник збирається нанести удар, зможете його заблокувати та не отримати урон. Перемагає той персонаж, у якого до кінця раунда залишаться очки здоров'я.


Запросити друзів

Реферальна система

Реферальна система у PixelTap має 2 рівні. У процесі гри на баланс додається 5% очок від нагород ваших друзів та 1% від нагород рефералів 2 рівня.

Ваша реферальна посилання знаходиться на вкладці «Запросити». Додатково за запрошених друзів ви також отримуєте монети — 10 000 монет за друга з Telegram Premium, 2 000 за друзів без Premium.

Все про Airdrop Pixelverse (PIXFI)

PixelTap готується до події генерації токенів PIXFI, яка включає airdrop для гравців. Чим більше ви виграєте в грі, тим більший відсоток токенів ви отримаєте. Ось як ви можете приєднатися та максимізувати свої заробітки.

Підводячи підсумок

На мій погляд, проект PixelTap прозорий і має безліч переваг. За короткий час він зібрав велику аудиторію. Тільки в групі Telegram вже більше 8,5 мільйонів учасників. Враховуючи досвід розробників та всі інші переваги проекту, ймовірність профіту досить висока.

Приєднуйтесь до ➡ PixelTap в Телеграм

Хай Вам щастить!!!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

155.5KПрочитань
3Автори
52Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Нова хвиля квестів від Layer3 на Linea Culture: Заробляйте аірдропи

    Сьогодні ми знову говоримо про можливість заробітку в світі криптовалют. Layer3 представив нові квести на платформі Linea Culture, що дозволяє нам усім пофармити аірдропи. Навіть якщо ви ніколи раніше не брали участь у проектах, настійно рекомендую долучитися до цих квестів зараз

    Теми цього довгочиту:

    Linea Culture
  • Терміново! Це справжній скарб: DozGame - тапалка з виводом без вкладень

    Мій партнер запропонував мені дуже цікаву гру - тапалочку-фармілку, в якій можна тапати і одразу виводити свої кошти на гаманець. Це дійсно унікальна можливість, адже зараз більшість тапалок вимагають чекати якихось лістингів та інших обіцянок, а насправді годують нас лише...

    Теми цього довгочиту:

    Dozgame
  • Як буде виглядати Blum? Усі Crypto одна програма

    Blum прагне стати єдиним центром для всіх ваших криптовалютних потреб. Серед його основних переваг підтримка топ-30+ мереж і можливість торгівлі будь-якими токенами без необхідності перемикання між різними платформами.

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (1)

КОМБО Є У ГРУПІ

https://t.me/gudnin_x100

Вам також сподобається