Комікс Avengers: Twilight. Месники: Сутінки.

Привіт. Ми молода команда перекладачів коміксів на українську мову. Робили нещодавно переклад першого випуску Месники: Сутінки і вирішив розказати про сам комікс та всесвіт описаний у ньому.

Месники: Сутінки

Сюжет:

Історія цієї реальності віддзеркалює історію Землі-616, відхиляючись від неї через послідовність подій, відомих як "День героя". У рамках своїх планів нападу на людство штучний інтелект Альтрон, створений Хенком Пімом, посилив сили спільноти лиходіїв і взяв під контроль Галка. В результаті Бостон був знищений, а кілька супергероїв загинули в битві. Месники мало що могли зробити, щоб запобігти катастрофі. Після цього Месники були зганьблені громадською думкою, особливо через те, що Пім і Галк були членами-засновниками групи. Втрата віри в супергероїв породила нову філософію, яка відкидала поділ між героїчним і злим месництвом, прокладаючи шлях до авторитарного суспільства, яке жорстоко охоронялося Щ.И.Т.

Через багато років Джиммі Старк, син засновників Месників Залізної Людини та Оси, став одним з головних виконавців авторитарної юрисдикції, очоливши групу Нових Месників, щоб стерти ідею своїх попередників і служити інтересам контролюючого конгломерату. Тим часом Стів Роджерс, справжній Капітан Америка, втративши суперсироватку, був позбавлений сил і пішов у відставку, а з його тіла викачали сироватку суперсолдата. У викривленому світовому маніпулюванні інформацією ЗМІ змалювали історію життя нацистського агента Червоного Черепа як можливого героя. Тим часом Стів Роджерс вирішив зібрати Месників для боротьби з фашизмом.

Всесвіт коміксу Месники: Сутінки

Персонажі:

У цьому всесвіті ми знайомимся із усім відомими супергероями, але які постаріли, або втратили певні сили. У першому випуску нас знайомлять із Капітаном Америкою, Шибайголовою, Люком Кейджом. У кожного з них своя історія яка розкривається вподальшому.

Месники: Сутінки персонажі

Атмосфера:

Комікс сповнений емоцій та напруження. Автори вдало передають атмосферу таємниці й небезпеки, тримаючи читача в захваті до самого кінця. Також дуже вдало показано футуристичність всесвіту та постійний нагляд за кожним громадянином.

Підсумок

Як підсумок можу сказати, що "Месники: Сутінки" - це чудовий комікс, який припаде до душі як шанувальникам Марвел, так і любителям захоплюючих історій. Він поєднує в собі динамічний сюжет, цікавих персонажів, таємничу атмосферу та чудову візуальну складову.

Підписуйтесь на наш телеграм канал, де ми публікуватимемо свої переклади.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Комірчина Мальописів
Комірчина Мальописів@komirchyna_maliopysiv

Переклад коміксів на солов'їну

26Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 31 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається