Огляд повербанка Baseus Bipow Overseas на 30000 мАг

Честный обзор повербанка Baseus Bipow Overseas на 30000 мАч

Цей повербанк багато хто прозвали королем бюджетного класу. Справді, банку має 30000 мАг за 25-30 доларів. Здавалося б, якщо він працює за таку ціну, то вже гаразд! А з огляду на те, що виробником є компанія Baseus, сумніватися в останньому не доводиться. Але чи все так добре на практиці? Пропонуємо це з’ясувати в нашому огляді Baseus Bipow Overseas на 30000 мАг.

І так спочатку пропонуємо подивитися, що взагалі нам пропонує виробник за такий низький цінник, наскільки добре упакований девайс, чи є дефекти, що пропонується в комплектації.

До речі, у продажу є ще більш доступна модель із заявленою потужністю в 15 Вт, в кінці Ви зрозумієте, чому ми на це звернули Вашу увагу!

Дивитись ціни на Baseus Bipow (30000 мАг) 15 Вт

Дивитись ціни на Baseus Bipow (30000 мАг) 20 Вт

Розпакування Baseus Bipow Overseas

Перше враження – це не бюджетний сегмент. Сам зовнішній акумулятор запакований у пакетик, у коробці є кабель micro-USB з фірмовим гравіюванням, і навіть дрібниця, але приємно – набір наклейок від компанії. З маркетингом повний порядок навіть у сегменті недорогих девайсів. За це плюс.

Що стосується першого враження від зовнішнього акумулятора. Почнемо огляд Baseus Bipow Overseas на 30000 мач з того, що він дуже великий. І тяжкий. При цьому індикація вкрай примітивна, її майже не видно вдень.

Чи нівелює це приємні враження від упаковки та комплектації? Ні.

Насправді залишок заряду видно, а переплачувати за LED-підсвічування не було бажання. Найважливіше, наскільки коректно вона працює, про що поговоримо далі.

Порти та стандарти заряджання

Огляд Baseus Bipow Overseas на 30000 мАг

У технічних характеристиках до повербанку Baseus Bipow Overseas 20W 30000mAh заявлено підтримку наступних інтерфейсів:

  1. Вхід: 1 x micro-USB / USB-C.

  2. Вихід: 2 x USB-A / 1 x USB-C.

При цьому зазначено, що підтримує модель PD. В описах ми бачили, що цей акумулятор повинен заряджатися за 4 години. Перевіримо, але пізніше. Що стосується портів, відразу зазначимо, що за допомогою цієї батареї можна відновлювати енергію до 3 гаджетів, використовуючи USB-A (2 порти) та USB-C. Оскільки наскрізної зарядки немає, порт micro-USB та USB-C одночасно використовувати не можна.

Огляд Baseus Bipow Overseas на 30000 мАг

Тепер пропонуємо перейти безпосередньо до тестів, що з’ясувати, наскільки цей повербанк відповідає очікуванням та першому враженню. Нагадаємо, що більшість магазинів вказують такі параметри: фактична ємність цього зовнішнього акумулятора повинна становити 18 000 мАг, заявлена потужність 20 Вт і швидкість зарядки близько 4 годин.

Чесні тести Baseus Bipow Overseas на 30000 мАг

Насамперед ми спустошили зовнішній акумулятор до 0%. Відповідно, перевірятимемо, наскільки швидко заряджається Baseus Bipow Overseas від USB-C. Звичайно, для реалізації поставленого завдання ми використовували кабель з підтримкою PD.

Через 2 години після початку зарядки через USB-C
Огляд Baseus Bipow Overseas на 30000 мАг

Тут вже ясно, що або проблеми з відображенням заряду (таке буває), або про жодні 4 години і мови бути не може. Власне це і зрозуміло, адже 20 Вт не вистачить, щоб таку велику батарею відновити за такий короткий термін.

Пройшло близько 8 годин після початку зарядки

Таким чином, є хороша та погана новина. З одного боку, індикація працює цілком коректно, що стосується відновлення ємності повербанку. Однак, ми змушені фіксувати в нашому огляді Baseus Bipow Overseas на 30000 мАг і те, що від USB-C він відновлюватиметься близько 9-10 годин. Це – мінус.

Визначення фактичної ємності

Для перевірки реальної ємності зовнішнього акумулятора, ми вирішили взяти два інші повербанки, які мають ємність по 10000 мАч кожен. У результаті ми маємо отримати по 100% на кожному з них, і залишок у районі 30%. Водночас ми перевіримо, наскільки коректно працює USB-A, а також індикація під час віддачі енергії.

В результаті нам вдалося досягти 100% в обох повербанків і ще залишилося 32%. Цього вистачило, щоб зарядити смартфон на 5000 мАг, і трохи лишилося. Таким чином, ємність дійсно на рівні 18000 мАг. Цього вистачить, щоб кілька разів відновити смартфон. За це плюс.

Час зарядки інших повербанків

Тепер щодо зарядки інших зовнішніх акумуляторів. Без фактичних вимірів цілком зрозуміло, що швидко відновити одразу два гаджети не вдасться.

При використанні одночасно 2 портів USB-A, ми пішли на відновлення повербанків в районі 9 годин. Тобто, потужність приблизно така сама, як і при зарядці самого Baseus Bipow Overseas. Перевіримо, чи буде швидше працювати цей акумулятор, якщо заряджатиме лише один пристрій. Загалом за годину це 11%.

При використанні одного порту потужність дійсно +/- становить 20 Вт. Буквально за півтори години вдалося досягти 90% акумулятора на 10000 мАг.

Висновок про повербанк Baseus Bipow Overseas 30000 mAh

Власне, можна зробити певний висновок про модель Baseus Bipow Overseas 30000 mAh, огляд якої, сподіваємося, вийшов максимально інформативний і чесний без різноманітних тестів напруги або сили струму. Насправді нам вдалося обійтися сухими фактами.

І так, ми знаємо, що на відновлення батареї необхідно близько 9 годин через USB-C, його ємність на віддачу приблизно дорівнює заявленим 18 000 мАг, а на одночасну зарядку кількох гаджетів (при використанні USB-A) буде витрачатись приблизно стільки ж часу як у випадку із зарядкою. Довго. На заповнення заряду двох повербанків по 10000 мАг нам знадобилося ті самі 9 годин. Дійсно, 20 Вт працює на вихід, якщо використовувати тільки один порт. Індикація тьмяна, але працює коректно, що набагато важливіше. Жодних дефектів немає, зібраний повербанк на совість, тішить відповідальний маркетинговий підхід: є фірмові логотипи навіть на комплектному дроті для Micro-USB.

Плюси:

  • 20 Вт під час заряджання одного гаджета;

  • дійсно ємність на рівні 18 000 мАг;

  • добрий дизайн;

  • якісне складання;

  • дуже низька ціна.

Мінуси:

  • швидкість зарядки повербанку близько 9 годин.

Таким чином, модель справді має хорошу ємність, але дуже довго заряджається. При цьому отримати обіцяні 20 Вт можна лише при зарядженні одного пристрою. Звідси випливає, що Ви особливо нічого не втратите, якщо візьмете модифікацію на 15 Вт, яка заряджатиметься стільки ж, а віддаватиме трохи менше, не відчутно. Натомість така версія буде дешевшою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

149.7KПрочитань
2Автори
32Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Кращі інфрачервоні обігрівачі (Топ-8) - Рейтинг 2024 року

    На тлі аналогів інфрачервоні моделі обігрівачів переваг, що приваблюють широким асортиментом: не нагрівають повітря (впливають тільки на об’єкти), захищають від опіків, пропонуються в різних форм-факторах.

    Теми цього довгочиту:

    Обігрівачі
  • Кращі газові пальники для туризму (ТОП-8) - який обрати пальник у 2024 році?

    Газові пальники для походів стають все популярнішими, безпечнішими та ефективнішими. Останніми роками попит цей сегмент техніки змушує провідних виробників постійно вдосконалювати устаткування, пропонуючи покупцям дедалі більше різновидів товарів.

    Теми цього довгочиту:

    Пальники
  • Кращі налобні ліхтарі (ТОП-6) - Рейтинг 2024 році

    Масштаби виробництва лобових ліхтариків переоцінити неможливо, адже такі аксесуари стають незамінними помічниками для представників численних професій та активних видів відпочинку: від альпіністів до велосипедистів.

    Теми цього довгочиту:

    Кращі

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Норм банка,другий рік на 15 Вт користуюсь. Падала багато разів

Вам також сподобається