Публікація містить рекламні матеріали.

Grass, як прив’язати гаманець для аірдропа?

Я обов'язково вам маю розповісти про це, тому що багато хто може пропустити безкоштовну можливість фарму поінтів. Крім того, потрібно прив'язати свій гаманець, бо, схоже, аірдроп відбудеться швидше, ніж ми думаємо.

Публікація з Х (Твітер)

Отже, друзі, я почну саме з твіта в ‘Х’, він вже повністю натякає на аірдроп. Тобто він буде зовсім скоро, і у нас ще є можливість встигнути зайти в останній вагон і нафармити собі поінти. Перше, що мені написали: "Ласкаво просимо до GRASS Summer. Будь ласка, перейдіть на вкладку "Rewards" на вашій приладовій панелі та підключіть свій гаманець Solana прямо зараз. Ми хочемо подякувати вам за те, що ви були з нами в цьому подорожі, і з нетерпінням чекаємо наступних кроків у цьому процесі." Це вже, друзі, натяк на те, що нас будуть дякувати у вигляді аірдропів, тобто роздачі монет.

Отже, обов'язково, якщо ви ще не зайшли в цей проєкт, зробіть це зараз. Хоч трохи нафарміть, щоб потім у вас була хоча б якась сума в доларах з проєкту, який не вимагає жодних вкладень.

Зображення
Публікація з Х (Твітер)

Ось тут вказано "Сьомий сезон". З інших твітів я зрозуміла, що це, ймовірно, останній сезон. Якщо ми повернемося до останнього посту, який був натяком на аірдроп, там також йшлося про сьомий сезон. Отже, у нас буде сім сезонів, після яких ми отримаємо свої нагороди. Хоча багато хто говорить, що GRASS - це нісенітниця, але у них є інвестори з топового фонду Polychain Capital. Це свідчить про те, що проєкт вартий уваги.

Зображення
7 сезон

Фонд Polychain Capital в свій час інвестував у Solana і заробив на цьому величезні гроші. Я думаю, що з GRASS буде так само. Це не просто якийсь No Name проєкт, це дійсно цікавий продукт. GRASS - це фанський продукт від V Network, за допомогою якого ви зможете продавати свій час в інтернеті. Людям і компаніям потрібні AI потужності, і на цьому вони заробляють гроші. GRASS - це одна з передових технологій у цій галузі.

Як налаштувати фарм

Коли ви перейдете на сайт app.getgrass.io , вас зустріне інструкція. Щоб почати фарм, перейдіть на дашборд і виберіть опцію завантаження розширення або ноди. Я трохи пізніше розкажу, як встановити ноду. Завантажте розширення, додайте його в Chrome і встановіть. Після цього натисніть "Login". Якщо у вас нормальний інтернет і ніхто з вашого дому не фармить, у вас з'явиться вкладка "Connection". Ви будете отримувати близько 2000 поінтів на день.

Заповніть ці поля

Як прив'язати гаманець

Після встановлення програми, вам потрібно буде прив'язати свій гаманець. Перейдіть на вкладку "Rewards" і натисніть "Підтвердити адресу". Вам знадобиться гаманець Phantom. Після цього підтвердіть адресу через імейл, і ви будете готові до аірдропу.

Встановлення ноди

Для цього завантажте ноду, виберіть операційну систему (більшість використовує Windows), відкрийте архів, запустіть файл і натисніть Enter. Після цього перетягніть розширення в налаштування браузера і увімкніть його. Нода допоможе вам заробляти на 25% більше поінтів.

Завантаження на Гугл Хром
Завантаження на Віндовс, Мак

Отже, це легка можливість заробити на аірдропі. Установіть розширення, прив'яжіть гаманець, запустіть фарм і чекайте на монети.

Переходьте за посиланням в Телеграмapp.getgrass.io і заробляйте більше, ефективніше та простіше!

Бережіть себе і своє здоров'я!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

181.7KПрочитань
3Автори
61Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • NOTCOIN знову пропонує легкі гроші: Not Pixel

    Черговий проект від NOTCOIN, який обіцяє принести великі гроші. Люди вже втомилися від безкінечної появи десятків ігор та проектів, і тренд на тапалку стає все більш безглуздим. Однак, NOTCOIN доводить, що цей тренд ще живий і здатен приносити реальні гроші.

    Теми цього довгочиту:

    Notpixel
  • CATS та DOGS: огляд двох популярних криптопроектів

    CATS: Відповідь на успіх DOGS... Проект DOGS з’явився одним з перших у цій серії, і багато користувачів швидко приєдналися до нього, намагаючись заробити на фармингу токенів. DOGS швидко набув популярності завдяки інтеграції з Telegram та простоті виконання завдань.

    Теми цього довгочиту:

    Cats Та Dogs
  • CATS в останній вагон: Як приєднатися до фарму і спробувати заробити

    Після успіху DOGS з’явився проект CATS, який багато в чому повторює основні принципи попередника, але з акцентом на нові функції та ідеї. ❗ Для тих, хто пропустив DOGS, CATS може бути шансом увійти в "останній вагон" і спробувати заробити кілька доларів.

    Теми цього довгочиту:

    Cats

Вам також сподобається

Коментарі (1)

У когось вийшло активувати NODE? Бо поставити на пк вийшло, але пише як і раніше 1.0х балів.

Вам також сподобається