Відреформуй це

Радіошуми

Адміністрація Байдена, на шляху переходу країни до відновлювальної енергії (це такий новий трюк Білого Дому у передвиборчій боротьбі за Овальний кабінет), запропонувала найбільшим американським компаніям, зайнятим видобутком і переробкою викопного палива, інвестувати не в збільшення власних потужностей (що для них логічно, бо веде до збільшення їхніх прибутків і до збільшення прибутків їхніх акціонерів), а в галузь зеленої енергетики.

Це — все одно що закликати владу реформуватися, як це завжди роблять в Україні і що постійно закінчується, або блокуванням податкових накладних, або створенням клубів платників податків, або національними стратегіями по обскубуванню гусей. Навіщо воно потрібно тим компаніям, як і тій владі?

Але аналізуючи цей крок американської адміністрації ми придумали ще кращу маніпуляцію для переобрання американського президента, яка виб’є з-під Трампа не тільки стілець, на якому він стоїть і читає віршики своїй конченій аудиторії, а й утворить величезну вирву на його місці, щоби той стілець вже ніколи не можна було туди поставити.

Повинно спрацювати будь-де, навіть в Україні. Потрібно закликати загал до початку реформування всіх, розпочатих і запланованих реформ.

змінюємо зміни

Якщо не спрацює (а воно звісно ж не спрацює), далі можна почати реформувати реформування реформ, потім реформувати реформування реформованих реформ і недореформованих і нереформованих.

Тобто це шлях у нескінченність і дозволяє владі (претендентам, узурпаторам, диктаторам та будь-кому) завжди тримати в тонусі “елохторат”. Це як в совєтах був рух в щасливе майбутнє, так і тут — рух до нових горизонтів, реформ і досягнень. Навряд чи знайдуться його (цього шляху) противники. Тому що будь-кого з них одразу можна “затаврувати” “реакціонерами” — противниками прогресу.

Це на противагу руху таких популістів, як Трамп, в минуле — рух в прогресивне майбутнє. І якщо Трампам потрібно потрапити в час, коли американська ковбаса коштувала 2.20, а це практично неможливо, то рух в прогресивне майбутнє вимальовується завжди фантастичним і може приводити до будь-яких результатів, які легко можна представляти як досягнення

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Guerrilla Radio Zoo
Guerrilla Radio Zoo@zoogger

підпільне партизанське радіо

1.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 28 грудня

Більше від автора

  • Сморід від дебатів

    Кажуть, що післясмак дебатів Байдена та Трампа неприємний. Але це не сморід від дебатів. Це сморід від жаги влади

    Теми цього довгочиту:

    Radiotalks
  • іНперія на болотах

    Тим, хто не розуміє це явище. Воно не нацистська Німеччина і не Римська імперія

    Теми цього довгочиту:

    Justvoices
  • Де моя пропаганда?

    Українці чомусь не можуть жити без репортажів в яких наші журналісти через те, що не мають ні думок, ні вміння, ні хисту, ні бажання, тягнуть до своїх ефірів ординські пропагандонські передачі, де розкладають їх на частини і перемивають кістки кремлівським шутам радіо...

    Теми цього довгочиту:

    Radionoises

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається