Чому мене сюди занесло😅

Екзистенційне запитання, що турбує мене щодня

У 6 років я мріяла стати власницею ритуального бюро. Гадаю, на цьому наше знайомство закінчилось би, якби ми зустрілись в реальності. Адже поки інші милі дівчатка дивились мультики про принцес та грали у сімʼю зі своїми друзями, я дивилась “Кладовище домашніх тварин”, а мої барбі розслідували вбивства своїх кенів, яких самі ж і замочили.

Мене звуть Дарина і я пишу❤️

І оскільки життя бентежне, а світ виходить за межі нашого звичного розуміння, маючи за плечима трохи років життя та шалену любов до детективів і трилерів, я пишу.. любовні романи.

Фігня, правда ж?

Сама такої ж думки про це все.

Але я тут не для того, аби рекламувати свої книги та розповідати чому любовний роман – найкращий вибір для самотнього вечора. Дурня цілковита та й я сама не читаю любовних романів😅

Я тут, аби поспілкуватись, знайти однодумців та подискутувати на високі теми. Поділитись власним досвідом роботи із самвидавом, обговорити літературу, погоду і сезонну линьку котів, допомогти тим, хто хоче писати, але боїться. І просто почесати язика, якщо стає нудно, чи напала журбинонька.

Тож, будьмо знайомі.

Мене звуть Дарина і я пишу книги😉

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дарина Соль
Дарина Соль@darynaSol

436Прочитань
1Автори
18Читачі
На Друкарні з 3 травня

Більше від автора

  • Парадокси віку

    Сьогодні вранці я усвдіомила, що м ені 27. Це откровення прийшо до мене під бадьорий ранковий гул кавоварки, під час нарізання помідорки для здорового сніданку.

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми
  • Зі святом, блять!

    Ох, несеться! Несеться срач між тими, хто не вдупляє сутності претензій до привітання “Будь ніжним коржичком і народи своєму мужику 50 діточок” і тими, від кого цих самих “діточок” вимагають.

    Теми цього довгочиту:

    8 Березня

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Ви мені сподобалися)) Будьмо знайомі))

Вам також сподобається