CATS в останній вагон: Як приєднатися до фарму і спробувати заробити

CATS: Відповідь на успіх DOGS

Нещодавно я пропустив проект CATS, оскільки на перший погляд ця фармілка здалася мені вторинною. DOGS вийшли раніше, і CATS виглядав як спроба повторити той самий успіх. Однак тепер, коли я побачив, що в списку на виведення дропа з'явився Bybit, зрозумів, що є шанси заробити кілька доларів. Якщо ви теж пропустили цей проект, ще не пізно долучитися.

Що там робити?

Фарм через бота у Telegram. Проте слід запастися терпінням, оскільки бот то "лежить", то глючить. Для вирішення проблеми можна кілька разів оновити сторінку або закрити та відкрити бот знову. Коли наближається дроп, багато людей одночасно починають фармити, тому сервер перевантажується. Рекомендується спробувати фарм пізніше ввечері або вночі, коли навантаження на систему зменшиться.

  1. Переходьте в телеграм за посиланням: CATS Telegram Bot.

  2. Отримуйте перші поінти за вік вашого акаунту в Telegram та за наявність Telegram Premium, якщо він у вас є.

  3. Виконуйте стандартні завдання з підписками на різні канали.

Чи варто донатити?

Одразу після підключення гаманця вам запропонують зробити транзакцію, тобто задонатити розробникам 0.2 TON. Я вирішив це зробити.

Також є можливість придбати OG Pass за 1 TON, який надає певні переваги. Купувати його чи ні — вирішувати вам. Я вирішив купити більше для експерименту, щоб побачити, як це працює. Проте варто зазначити, що я не впевнений, що дроп компенсує навіть ці витрати, тому добре подумайте, перш ніж витрачати гроші.

Після додавання донатів у проект CATIZEN можна побачити, що цей приємний для розробників функціонал стає типовим для кожної нової фармилки.

Фото котів

У розділі Avatar є завдання на завантаження фотографій котів. Ідея полягає в тому, щоб ви сфотографували свого кота або знайшли його деінде. Проте багато користувачів успішно завантажують і випадкові фото котів з інтернету.

Висновок

Як і в будь-яких криптопроектах, ризики та винагороди залежать від того, наскільки проект буде популярний і стійкий на ринку.

Для тих, хто пропустив DOGS, CATS може бути шансом увійти в "останній вагон" і спробувати заробити кілька доларів в ➡ CATS Telegram Bot.


CATS та DOGS: огляд двох популярних криптопроектів


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

181.5KПрочитань
3Автори
61Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • CATS та DOGS: огляд двох популярних криптопроектів

    CATS: Відповідь на успіх DOGS... Проект DOGS з’явився одним з перших у цій серії, і багато користувачів швидко приєдналися до нього, намагаючись заробити на фармингу токенів. DOGS швидко набув популярності завдяки інтеграції з Telegram та простоті виконання завдань.

    Теми цього довгочиту:

    Cats Та Dogs
  • Всі актуальні коди в TapSwap: Як отримати 3 мільйони токенів

    TapSwap це захоплююча гра, що дозволяє новачкам заробляти токени за активацію спеціальних кодів. Якщо ви новачок, ви можете отримати до 3 мільйонів токенів, просто використовуючи ці коди!

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається